Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazje o in my mezczyznie

Polecane posty

Gość gość

Po 8 latach bycia z moim partnerem, spotkaliśmy sie z moja koleżanka i jej chłopakiem, zobaczyłam go po raz pierwszy i jego uśmiech i wzrok przewija mi sie cały czas przed oczami ehh. W ciągu jednego wieczoru mój partner stracił dużo w moich oczach, zasypiałam obok niego a fantazjowała o seksie z chłopakiem koleżanki. Nigdy bym jej nie skrzywdziła i nie poszła w to, ale martwi mnie ta fascynacja, czy to sie zdarza innym parom również ? Takie chwilowe fascynacje inna osoba, nie wiem Sama czy to może znak ze go nie kocham tak do końca....

Gość gość
Kazdy to przerabia, ale nie kazdy fantazje wciela w zycie...

Gość gość
Po 3 latach bycia z moim mężem pojawił sie przytojny mężczyzna, z którym miałam interesy. Od razu go zaintrygowałam, mąż stał się zazdrosny i obawiał się, że wymienię go na młodszego. facet ten próbował się do mnie zbliżyć, ale bagatelizowałam cała sprawę. Kiedyś podszedł do mnie bardzo blisko i musnał dłonią mojej szyi mówiąc, że mam tam jakiś paproch. Wpatrywał mi się prosto w oczy długo i bardzo intesywnie, był bardzo uprzejmy, przynosił mi kawę, przychodził wypachniony, pytał co sądze o jego koszuli na dobrze rozbudowanym torsie, a także o spodniach i odwracał się by mi się pokazać. Mąż dostawał wscieklizny na sam jego widok, robił się cały czerwony i nie mógł już tego znieść, dlatego zakończyłam interesy z tym facetem i sprawa sie zakonczyła. Nie patrzyłam na niego tym okiem, ale skoro mąż sie uspokoił to dla mnie to najwazniejsze.

Gość gość
To bardzo częste że po wielu latach bycia z kimś i przygaszeniu gorących emocji człowiek się nudzi, fantazjuje, chce poczuć te intensywne emocje co na początku. Być może oznacza to, że za mało ostatnio o siebie dbacie, zróbcie coś szalonego, mniej rutynowego. Miłość się zmienia a fakt że ktoś inny potrafi przykuć uwagę nie oznacza od razu braku uczucia do partnera. Zastanów się czego Ci brakuje i spróbuj coś zrobić w związku żeby to naprawić. Każdy wieloletni partner/ka mogą wypaść blado jak się zestawi go z tajemniczym, pociągającym 'obiektem' o którym mało co się wie.

Gość gość
Mysle, ze dlatego fantazjujesz, bo obecny partner doprowadza cie do obledu i bardzo juz nie mozesz z nim wytrzymac?

Gość gość
Nie zamierzam tego wcielać w życie, ale fakt od dłuższego czasu fantazjuje o tym pożądaniu które było na początku między nami, a patrząc na niego, te jego oczy, wystarczyło ze poparzył na mnie i czułam jakbym juz nim sie kochała ehh. A z moim obecnym partnerem mam ostatnio ochotę tyko na szybki seks, bez żadnych pieszczot. Myślałam juz pare razy nawet o tym czy nie szybki romans z kimś innym, nie wybudziły mnie z tej chwilowej zimnicy do mojego mężczyzny i mize by było znowu między nami namiętnie :( pamietam kiedys jak rzucał mnie na ściany z pożądania, dziś to jak film sie wydaje

Gość gość
Każdy przez to przechodzi, a zdrada prędzej czy pózniej i tak wyjdzie na jaw