Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy ciało dojdzie do siebie po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 8 miesięcy po porodzie, odzyskałam wagę sprzed ciązy- czyli jestem szczupła, jednak cały czas mam wiszacy płat skóry na brzuchu, na co nie pomagają mi ćwiczenia, masaże, ani nic. Nie przytyłam wiele w ciązy, jednak brzuch miałam bardzo duzy, a dzidzia była spora- bo 4 kg. Drugim problemem jest też moja pochwa, bo odnoszę wrażenie, że jej wejście jest inne niż było- tzn, jakby było widać w wejściu trochę jej wewnętrznej scianki (trudno to opisać). Nie czuje tez męża podczas stosunku, tzn. mąż ma dosyć małego członka, którego ledwo co czułam przed porodem, a teraz po porodzie nie czuję. Mąż także ma słabsze doznania. Lekarz zalecił mi ćwiczenie mięśni, ćwicze je regularnie, ale nadal jest jak było, przez co nawet córcia mi tego nie rekompensuje, brakuje mi tego stanu fizycznego sprzed ciąży. Mam pytanie do Was Mamy: jak długo Wasze ciała wracały do siebie po porodzie i odzyskiwałyscie przyjemność z seksu?

Gość gość
podnosze, bo mam podobne problemy

Gość gość
Up

Gość gość
Autorko radze ci zapytać na forum ciaza i poród, bo tutaj same prawiczki siedza.

Gość gość
Skoro wiedzialas, ze maz ma malego, to nie moglas dac w lape lekarzowi i zrobic cesarke??

Gość gość
Zrob sobie plastyke pochwy. Dzieki temu znowu zaczniesz odczuwac przyjemnosc podczas seksu.