Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc36987ec

zemścić się?

Polecane posty

Gość abc36987ec

Miałam dobrą koleżankę. Przyjaźniłyśmy się kilka lat. Czas przeszły. Prowadziłam dobrze prosperującą firmę, sprzedaż internetową. Nie będę pisała jakich produktów ale szło mi świetnie. Koleżanka straciła pracę, zatrudniłam ją na 1 mc do pomocy, potem znalazła pracę na czarno. Przestała się do mnie odzywać, a ja nie wiedziałam co się stało. Na pytania zbywała mnie kłamstwami. Po cichu otworzyła to samo co ja. Nie odzywamy się. Na facebooku napisała, że to jej pomysł na firmę i unikatowe produkty... Przebolałam to chociaż napisałam jej co o tym myślę. Po jakimś czasie zmieniłam profil na coś zupełnie innego i jeszcze lepiej sprzedającego się. Sprzedawałam to 8 mc. Tydzień temu patrzę, a koleżanka ma prawie to samo i część to samo.... Ściągnęła ode mnie opisy, odrobinę je zmieniając. Porobiła podobne zdjęcia, obniżyła cenę. Wiem, że to celowe. Po trupach do celu. Zastanawiam się czy ją nie przeskarżyć w jedno miejsce. Wiem coś za co dostałaby dużą karę. Teściowa mówi, żebym dała sobie spokój, ale po prostu mam dosyć. Mąż również, mi odradza. Jak można być takim podłym człowiekiem.

Gość gość
Niektórzy na allegro i w sprzedaży internetowej mają logo firmy na zdjęciach. Zrób takie, trudniej jej będzie fałszować. No to fajną masz koleżankę.

Gość abc369878bg
Ona zdjęć nie pożycza. Robi swoje podobne. Mam ogromny żal do siebie, ale cóż.... Czasu nie cofnę. Za to mogę jej umilić życie.

Gość gość
nie miej żalu do siebie. Skad miałaś wiedzieć, ze 'kolezanka' okaże się szują. Chciałaś pomóc... Ale takie życie, co zrobić