Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dziś imprezę z pracy i bardzo się stresuje

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co założyć, martwię się czy ktoś będzie ze mną tam gadac, czy nie będzie smierdzialo papierosami, czy w lokalu będzie ciepło i czy toalety będą czyste,czy nikt nie zauważy,ze nie pije alkoholu,a może wypic jedno piwo? Albo grzane wino? A co jak się upije? Jak będę mieć kaca...i czy będzie jedzenie wege...wiem,ze u mnie sporo osób nie je mięsa,czy dla wszystkich wystarczy jedzenia wege... :O :-( i jeszcze raz.. jak się ubrać?

Gość gość
wymyj dobrze kuciapke kakaowe oko tez ,psiknij se pod pachy ,majty bez brazowej kreski zaloż i mozesz spokojnie isć na impreze aha i kondona se,wez,jakiego na wypadek wszelki bo moze jakis p*****la miec ochote zeby cie ukuć ,powodze,ia ;-) :-P

Gość gość
Haha bardzo śmieszne :-D u mnie w pracy są akurat same kobiety,a paru facetów albo geje albo zajęci,wiec o to się nie martw :-P

Gość gość
o to masz peszka:-( ale ja lubie kobitki i jestem wolny,po imprezie zapraszam domnie ;-) :-P

Gość gość
Nie szukam faceta :-P po prostu chcę spędzić miły wieczór i wrócić do domu trzeźwa i nie śmierdząca dymem :-)