Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę pisowców

Polecane posty

Gość gość

moje dziecko nie ma 500+ pomimo, że nasz dochód to 1610 zł na mnie i dziecko

Gość gość
No chooy z tobą durna biedoto. Po co w ogóle bachora sobie robiłaś skoro klepiesz biedę i liczysz na kasę od państwa. Trzeba było myśleć głową nie pipą, półmózgu. A gdzie tatuś, zmył się od takiej roszczeniowej francy? Mądry chłop

Gość gość
Za rządów Po też nie miałaś tych 5 stowek lewaczko.

Gość gość
19:05 dokładnie. Nie rozumiem, takich ludzi, którzy nagle o kwietnia 2016 nie mają za co żyć. A wcześniej do kogo mieli pretensje. No chyba nie do PO, które nie dało nic - wręcz przeciwnie, podniosło np. vat na artykuły dziecięce. A świadczenie rodzinne, które wynosi siedemdziesiąt kilka złotych? Przecież też nie należało sie wszystkim. Więc ja się pytam dlaczego? Dlaczego moje dziecko nie dostawało podczas gdy na inne się należało? Bo też były jakieś kryteria dochodowe, tak jak w przypadku 500plus. Ludzie ogarnijcie się. Nie stać was na dzieci to ich nie róbcie!

Gość gość
PIS też nie "daje". Zabiera innym i rozdaje cudze pieniądze. A "dzięki" PISowi ceny rosną o wiele szybciej, co najbardziej odczuwają najbiedniejsi.

Gość gość
No ja jakoś nie odczułam wzrostu cen w sklepach, więc nie konfabuluj tylko podaj fakty i udowodnij. Piertolenie o szopenie