Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, które zdradzają...

Polecane posty

Gość gość

Jest temat o kobietach zdradzonych ale czy są kobiety, które zdradzają? Piszcie dlaczego to robicie? Czy zdrada wyszła na jaw? Jak to się wydało?

Gość gość
Napiszę za "NIĄ" Upiła się w domu, napisała do mnie smsa i tak wpadliśmy, bo Jej mąż przejął smsy. 9 miesięcy romansu poszło się j*bać ! Dalej Nadal o Niej myślę i wiem, że ona też, bo w możliwych chwilach mi o tym mówiła, ale już nic zrobić nie możemy ;/ Mąż wie o smsach na szczęście o niczym więcej.

Gość gość
o kurde.....ja to trafiłam na faceta który który dzwonił do mnie jak mój był i tak mnie wkopał ,i teraz już nie zdradzam , choć bym chciała

Gość gość
ja znam taką co wali swojego po rogach i to nie z jednym,a na dodatek on najpewniej o tym wie bo już nieraz dawali mu znać.Dalej chodzą trzymając się za rączke :D

Gość gość
Zle trafilas, po prostu. Ja nie dzwonilem, no ale za to ona sama sie wkopala. tzn. Nas. Bo moglo byc to do teraz!

Gość gość
Ja mam bardzo dobrego męża i nie chce go zostawić, ale chodzą mi po głowie takie myśli, żeby zrobić skok w bok. Ale pewnie tego nie zrobię. Na razie to tylko fantazje, nic więcej.

Gość gość
Nie rób tego , tylko pogmatwasz sobie zycie.

Gość gość
Zdradziłam z braku zainteresowania męża mną. Nie wydało się, zrobiłam to parokrotnie z jedną i tą samą osobą, nie żałuję, ale też tamtej osoby nie kocham. Podobał mi się było mega pożądanie, dobry seks, ale zrozumiałam że męża mam wspaniałego. Po czym dowiedziałam się, że mąż mnie zdradzał. Ot taki chichot losu.