Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez nerwy zawarlam cyrograf...

Polecane posty

Gość gość
Wszystko to co przeżywasz odejdzie , gdy ofiarujesz siebie swój los no i mieszkanie swoje Niepokalanemu Sercu Marii . Powiedz Jej aby jej syn Jezus nie poczytywał tych cyrografów wymuszonych przez podstępne ataki złego ducha za prawdziwe . Słabość twej mowy można uzdrowić na spowiedzi , wystarczy często się spowiadać z II i z VIII przykazania które dotyczą mowy człowieka . Ja myśli niechciane pokonuję też dietą z ziarna zbóż . Np często trzeba jeść kaszę perłową po której zawsze złe myśli cichną .

Gość gość
Eh boję się że zły to wziął do siebie dzisiaj zadałam sobie pytanie powiedziałam że niby sprzedam duszę lub nie sprzedam jeśli coś się stanue konkretnie ktoś napisze na fb ktoś inny niż zawsze i ktoś napisał :( Jezu.. A co do jedzenia spróbuje tego

Gość gość
Ahhhh pomocy... Powiedziałam mamie o tych myślach a ona wiecie jak zareagowała? Zaczęła się na mnie drzeć że ona chce oglądać tv... Nawet nie wiecie jak się poczułam... No i teraz pomyślałam "mój słodki Jezu" i wymusilam w sobie myśl ze słowem "moj słodki ..." no wiecie... Chciałam jakoś wtedy dopowiedzieć "nie nie mów tak nigdy", ale... Po prostu powtórzyłam tą myśl i pomyślałam to samo z tym dopowiedzeniem "nie nie mów tak" i powiedziałam o tym matce a ona jak jakiś słup powtarzała tylko "nie ms szatana, nie nie" i chciałam jej powiedzieć żeby powiedziała mi czy napewno się to nie liczy a ona zaczęła się na mnie drzeć i wypominać mi że nie mogła obejrzeć do końca serialu... Kurde... Masakra niech ktoś przeczyta tą odpowiedź... Bo czuję że serio się mu w tej chwili oddałam... Pomocy... Po co ja to wymusiłam? Ta myśl pojawiła mi się nieświadomie a ja to świadomie powtórzyłam... Boje się... W dodatku mama cały czas teraz gada jakieś p*****ly...

Gość gość
oddaj się Niepokalanej Marii całą siebie , swój los i mieszkanie a uzyskasz spokój . Wpisz na wyszukiwarce stronę po tytułem : "Płomień miłości Niepokalanego Serca Marii" - w Google . A tam dowiesz się więcej .

Gość gość
musisz ustalić skąd dochodzą do ciebie niechciane słowa , czy z głowy czy z żołądka czy z twoich ust . W przypadku gdy z twoich ust przychodzą złe myśli to trzeba maścią salicylową natrzeć całe usta i podbródek a wówczas poczujesz uwolnienie i przejdzie . Maść musi mieć co najmniej 30% zawartości . (jeśli z żołądka to wystarczy połknąć 2 tabletki rutinoscorbinu ).

Gość gość
20:56 to ciekawe to co piszesz wyprobuje... ;) a co odp wcześniej to szukałam tej modlitwy i coś znalazłam więc tylko jeszcze muszę sie zmobilizować :( :).

Gość gość
Cześć wszystkim. Tu znowu autorka. Chciałam zacząć różaniec i jak narazie daję radę. Tzn mam pewne problemy, ale no... ;) Natomiast z tymi myślami mam taki problem że na pewne myśli daję przyzwolenie ale ich nie wymuszam... Dzisiaj np znowu miałam myśl w której niby oddawlam sie szatanowi ale... To wygladalo tak jakbym to ja pomyślała...Serio tak jakby to ja pomyślała. A co jeśli to ja pomyślałam a potem zaprzeczałam? Mowilam sobie wtedy ze rozmowy z szatanem w myslach sa niebezpieczne no i ta mysl mi sie pojawila... Jesli ja to pomyslalam sama to... Nwm co zrobie... Ale no... Może Bóg mi pomoże :( Bóg raczej mnie w tym chroni, alr no... Nadzieja w Bogu. To serio ja pisze. Ten temat mialam w zakladkach ;). Lubię się rozpisać to daje mi pewien spokój i wierzę że inni ludzie mi pomogą... No to co... Ktoś przeczyta najnowszy wpis będzie mi miło, lub źle nwm... Nie myślcie że trolluje... Pozdrawiam and God Bless You.