Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj na rozmowie o prace, co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość gość
ja kiedyś wyszłam bez słowa w trakcie rozmowy, po prostu wstałam zabrałam torebkę i wyszłam, po kilku zdaniach wiedziałam ze i tak tej pracy nie chce a nie mogłam pozwolić się poniżyć, niestety gdybym została straciłabym do siebie szacunek

Gość gość
Zalozylam ten temat, bo nawet nie myslalam ze pracodawca ma prawo sie zachowywac jak chce i zwracac uwage kiedy chce , czy ma racje czy nie ma racji a i zawsze dobrze badam miejsce pracy, teren ,dltego przychodze wczesniej i dzisiaj bylam wczesniej a zainteresowalam sie ta praca ,bo przeciez do sprzatania nie potrzebne jest doswiadczenie. No coz cale zycie sie czlowiek czegos uczy, no i dzisiaj tez sie czegos nauczylam.Moze nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo, tylko nigdy jak zyje tyle lat ,nie mialam takiej sytuacji. Dlatego chcialam sie wygadac i poprosic o rade na przyszlosc.

Gość gość
Ja miałam ciekawą rozmowę w sprawie pracy kiedyś, do magazynu sklepu internetowego. Pan szef umówił się ze mną na 12:30, wchodzę, a ten siedzi i wpierdziela sałatkę jarzynową. Mówi do mnie,że "umówił się ze mną w porze LANCZU, ale ma nadzieję, że mi to nie przeszkadza i...Że sałatka mu z niedzieli została". Mlaskał jak świnia, ohydztwo. Mimo wszystko dostałam tę robotę, a że nie była zła to ją wzięłam, chociaż szef to był burak. Typowy polski nowobogacki cebularze. Dobrze, że żona jego wypłaty przelewała i była normalna.

Gość gość
Moze faktycznie temu szefowi sie widzialo ze zadlugo bokiem stoje do niego. Bo nie skonczylam rozmowy z kobieta i wina lezy gdzies po polowie, ze odwdzieczyl sie tym ,ze na d***e ten szef nie usiadl skromnie.:)

Gość gość
gość dziś ...Nie wiem co mam myslec... x Najpierw ZACZNIJ myśleć. Jesteś zwykłym robolem, szukającym prostej, prymitywnej pracy, którą wykonać potrafi każdy idiota (no chyba, że dla ciebie, stanie na parkingu i mycie podłogi stanowi problem :P ). x Kultura nakazuje, by odwrócić się do osoby, na której pytanie odpowiadasz. Trzeba być wybitnie dętym idiotą, by podczas rozmowy o pracę, nie odwrócić się do swojego potencjalnego szefa. x ...jak masz samo wyksztalcenie i nie masz kasy... x Czyżbyś zrobiła doktorat, z konserwacji płaszczyzn poziomych :D ? Po 11 latach pracy, nie wyrobiłaś sobie ŻADNEJ pozycji w swoim zawodzie i śmiesz wspominać coś o posiadanym wykształceniu ? x ...bo przeciez jestem stopien nizej od szefa,mimo wyksztalcenia... x Ty nie jesteś stopień niżej. Ty jesteś prymitywnym narzędziem, które można zastąpić w każdej chwili, a on jest mózgiem całego przedsięwzięcia. Jak nawet tego nie rozumiesz, to musisz być wybitnie tępą babą :(. x Przerost formy nad treścią, albo pisząc tak, byś zrozumiała: wyżej srasz, niż d_pę masz. x Facet jest w swojej firmie i ma prawo zachowywać się jak lubi. To ty masz dostosować się do niego, a nie on do ciebie. To ty robisz w tej sytuacji za narzędzie,a jak narzędzie nie jest dostosowane do użytkownika, to się tego narzędzia do pracy nie bierze. Jesteś oburzona, bo szef zwrócił ci uwagę, że nie odwracasz się do niego, gdy z nim rozmawiasz? Zaraz posikam się ze śmiechu :D. x ...Zastanawiam sie tylko nad jednym ,kto takim nieokrzesancom pomaga otwierac firmy ,kto? ... x Najczęściej własny ROZUM, PRACOWITOŚĆ i PRZEBOJOWOŚĆ, czyli cechy niepojęte, dla tępego robola.

Gość gość
każdy ma prawo zachowywać sie jak chce, ty również. Tylko nie kazdemy każde zachowanie moze odpowiadac. Jesli nic nie mówisz to druga osoba uważa ze ci nie przeszkadza i to akceptujesz. Jesli masz jakieś wąty, otwierasz dziób i kłapiesz co ci nie pasuje. Mogłaś powiedzieć ze umawiałaś sie nadziś ale widzisz że to nie jest odpowiedni moment i spytać czy mozesz przyjść jutro jak bedzie w stanie z tobą porozmawiać na odpowiednim poziomie.

Gość gość
Ja miałam ciekawą rozmowę w sprawie pracy kiedyś, do magazynu sklepu internetowego. Pan szef umówił się ze mną na 12:30, wchodzę, a ten siedzi i wpierdziela sałatkę jarzynową. Mówi do mnie,że "umówił się ze mną w porze LANCZU, ale ma nadzieję, że mi to nie przeszkadza i...Że sałatka mu z niedzieli została". Mlaskał jak świnia, ohydztwo. Mimo wszystko dostałam tę robotę, a że nie była zła to ją wzięłam, chociaż szef to był burak. Typowy polski nowobogacki cebularze. Dobrze, że żona jego wypłaty przelewała i była normalna. fff wg mnie to wyluzowany gosć a nie żaden cebularz, ja bym sie zasmiała tylko i spytała czy smaczna jeszcze

Gość gość
21;37 No i co z tego ze ma firme swoja, co z tego wielu ludzi ma firme i mimo to oni sie umawiaja na rozmowy z osobami sie przyjmujacymi do pracy a nie tak jak ja dzisiaj bylam umowiona, na rozmowe przez osobe trzecia, czyli sekretarka i ludzie inni ktorzy tez maja wlasne firmy, siedza na rozmowie na tylkach a nie lataja jak latawce. Jak chcial ze mna rozmawiac, to mogl sie umowic ze mna na rozmowe a nie wlatuje podczas juz toczcej sie rozmowy ze sekretarka, tak ja mysle ty masz inne zdanie. 11l pracowalam i mam doswiadczenie, moze nie w swoim zawodzie ale mam, malo kto pracuje w swoim zawodzie. Wyksztalcenie dzis malo sie liczy ,tylko dyspozycyjnosc ,checi do pracy.

Gość gość
gość dziś ...ludzie inni ktorzy tez maja wlasne firmy, siedza na rozmowie na tylkach a nie lataja jak latawce... x Czy ty czasami czytasz swoje wypociny ? Czy "malujesz" wszystko, co ci mały rozumek podpowiada :D ? x ...Jak chcial ze mna rozmawiac, to mogl sie umowic ze mna na rozmowe a nie wlatuje podczas juz toczcej sie rozmowy ze sekretarka... x No kurde, co za chamski szef :P, pozwala sobie próbować rządzić we własnej firmie :P, najlepiej podaj go do sądu :P. x ...11l pracowalam i mam doswiadczenie, moze nie w swoim zawodzie ale mam... x Czyli twoje wykształcenie jest g_wno warte. Po co więc powołujesz się na nie? x ...malo kto pracuje w swoim zawodzie... x Poza tymi, którzy są w swoim zawodzie dobrzy :P. x ...Wyksztalcenie dzis malo sie liczy ,tylko dyspozycyjnosc ,checi do pracy... x Ty sobie sprawdź w słowniku, znaczenie słowa "dyspozycyjność" i porównaj do swojego niereagowania, na "bezczelnego" szefa, który śmiał stanąć z boku i coś do ciebie mówić :P.

Gość gość
brokeninside87 dziś ...czemu jesteś taki paskudny? ... x Bo mnie ząb boli.

Bo mnie ząb boli. x a ja myślę, że nikt Cię nigdy nie utulił i dlatego jesteś taki wredny i nieprzystępny:( na chory ząbek do lekarza! płucz dentoseptem i staraj się jeść drugą stroną

Gość gość
brokeninside87 dziś To przyjedź i mnie utul przed snem :D.

To przyjedź i mnie utul przed snem smiech.gif . x :( tulę łobuziaka, choć na to nie zasługuje:( PRZEPROŚ JĄ:(

Gość gość
brokeninside87 dziś Jakoś cię w swoim łóżku nie widzę :(. x Wyraziłem się ostro, by autorkę tematu zdenerwować i sprowokować do myślenia. Gdybym szukał prostej, fizycznej roboty, to ostatnim problemem, byłaby dla mnie nadpobudliwość szefa, podczas rozmowy kwalifikacyjnej. To nie jest poważna praca zespołowa i szefa widuje się tu "od święta". Autorce powinno być zupełnie obojętne, jaki jest on z charakteru.

brokeninside87 dziś Jakoś cię w swoim łóżku nie widzę smutas.gif . x dobre sobie:( x Wyraziłem się ostro, by autorkę tematu zdenerwować i sprowokować do myślenia. x to nie pomogło:( x Gdybym szukał prostej, fizycznej roboty, to ostatnim problemem, byłaby dla mnie nadpobudliwość szefa, podczas rozmowy kwalifikacyjnej. x trochę empatii i komunikatywności:( x To nie jest poważna praca zespołowa i szefa widuje się tu "od święta". x nie szkodzi, mogła się poczuć urażona i potraktowana jak śmieć! x Autorce powinno być zupełnie obojętne, jaki jest on z charakteru. x :( ale nie jest, każdy jest inny, pysiulciu. Pysiulciu, czemu masz taki nietwarzowy komplet pościelowy?

otwieram Ci pyszczek: ojej, ale zajechałeś ząbka:( za dużo chipsów i piwa, no nic, taki gazik z dentoseptem a masz do pyszczka i idź juz spać:(

Gość gość
21:37 idiota to jesteś ty i nieuk, a wyżej s\rasz niż doope masz. Przestalam cie czytać po byku: no chyba, że. Powinno być: no, chyba że. Tam nie stawia się przecinka zarozumiały chamie czy chamicho ( bo nie wiem jakiej jesteś plci ). Najpierw się naucz pisać jelopie a potem się madruj i wyrzygiwaj swoje trzy grosze po forach.

Gość gość
gość dziś To nie ja skrewiłem prostą rozmowę o pracę :P i to nie ja szukam najprostszej fizolskiej roboty :P, chwaląc się swym tajemniczym wykształceniem :P. x Po 11 latach pracy, albo jest się dobrym specjalistą w swoim zawodzie, albo tępym śmieciem, szukającym prymitywnej roboty w wielkim mieście.

Gość gość
brokeninside87 dziś ...czemu masz taki nietwarzowy komplet pościelowy?... x Bo moja kołdra służy do przykrywania pupy, a nie twarzy :D. Akurat pościel jest bardzo ładna i ukrywa wielką puchową kołdrę w której jest tak cudownie ciepło :). x ...otwieram Ci pyszczek... x I co ja mam w twój otwarty pyszczek włożyć :D ? Wolisz truskawkę, czy coś mięsnego dla tygryska :) ? x Autorka to jednak zarozumiała tępa dzida, w pełni zasługująca na obsobaczenie :D.

Gość gość
23;17 Chyba nigdy pracy nie szukales a pracy sie szuka wszedzie debilu, bo debilem jestes ,nie znajac mnie a wyzywajac. Doswiadczenie mam i co z tego a pracy moge szukac tam gdzie mi sie podoba i nie trzeba pracowac w swoim zawodzie i z takim doswiadczeniem jak sie ma. Ty mi dasz zlotowke na zycie, nie to sie odczep, zobaczymy kto ciebie przyjmie do pracy,bo teraz jestes na garnuszku u matki . To ze ty masz twardy charakter, to nie znaczy ze ja mam dac sie ponizac i tobie tez sie nie dam ponizac.Charakter pracy i zachowanie szefa jest wazne, bo to ja bede miala stycznosc z tym czlowiekiem a nie ty. Co moze jeszcze prace chcesz mi wybierac? lecz sie i zapisz na bezrobocie.

Gość gość
Po11 latach jest sie dobrym specjalista, w tym zawodzie co pracowalam .Akurat tak sie zlozylo ze pracowalam 11l ale nie w swoim zawodzie i nadal nie musze podejmowac tej samej pracy a zdobywac moge inne doswiadczenia, w nowej pracy tepaku pusty jak cegla.

Gość gość
Było mu powiedzieć ze stoisz bokiem bo nie chcesz go opierdziec

Gość gość
ale Wy macie problemy :D:D

Gość gość
gość 2017.01.07 ...bo teraz jestes na garnuszku u matki... x Wszystkich mierzysz własną miarą :P ? x gość 2017.01.07 ...Akurat tak sie zlozylo ze pracowalam 11l ale nie w swoim zawodzie i nadal nie musze podejmowac tej samej pracy a zdobywac moge inne doswiadczenia, w nowej pracy... x Szorując podłogi i zbierając śmieci z parkingu SPECJALISTKO Z WYKSZTAŁCENIEM lepszym od wszystkich szefów :P.

Gość gość
A spadaj osraj sie. jak sie nie ma znajomosci do pracy ,to sie bierze taka prace jaka jest a ty siedz w domu i odczep sie odemnie a specjalistka jestem w swoim zawodzie. Zamykam temat, idiotow jest duzo wszedzie ,ktorzy mnie nie zrozumieja. Dziekuje za wsparcie.