Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Mam inne zdanie na temat tego Araba z elku

Polecane posty

Po 1 ten młody arab nie jest jakimś muzułmańskim ekstremista Po2 to tylko sprawa kryminalna Po 3 nie wiadomo czy ten Polak nie sprowokować w jakiś sposób tego Araba w końcu żaden człowiek nie atakuje bez powodu innego człowieka nożem

Gość gość
Masz inne zdanie, niż kto? Piszesz, że nie wiadomo, czy nie został sprowokowany - ależ oczywiście, że wiadomo. Polak wyzywał go, wziął napój i nie zapłacił a do lokalu wrzucił petardę - jeśli to nie jest "sprowokowanie" to co innego? Oczywiście to nie jest powód, żeby kogoś zabijać. Ale... kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.

Gość gość
Ja też nie wiem, o co tam na prawdę poszło. Dziwne mi, że zadał by ciosy za dwie butelki ukradzionej coli ??? Ale jedno widzę, jaka fala nienawiści, agresji i wzywania do zemsty na muzułmanach czy arabach przewija się w internecie. Jest wiele zabójstw, gdy polak zabija drugiego polaka i jakoś cisza, mało kiedy to wypłynie to TV, prasy itd.

Gość Szatan z 666 klasy
" gość dziś Masz inne zdanie, niż kto? Piszesz, że nie wiadomo, czy nie został sprowokowany - ależ oczywiście, że wiadomo. Polak wyzywał go, wziął napój i nie zapłacił a do lokalu wrzucił petardę - jeśli to nie jest "sprowokowanie" to co innego? Oczywiście to nie jest powód, żeby kogoś zabijać. Ale... kto sieje wiatr, ten zbiera burzę. " Powtarzasz te stare brednie:P.Arabusy powinny trafić w ręce kata😠.

Gość gość
Szatan z 666 klasy dziś ...Arabusy powinny trafić w ręce kata... x Najlepiej tego, z twoich kreskówek :P.