Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet czesto mnie przytula, jak sprowokowac pocalunek?

Polecane posty

Gość gość

moj dobry znajomy czesto mnie zaczal przytulac i to tak przez dluzszy czas. wpatruje mi sie w oczy, gdy na chwile sie ode mnie odkleja, milczy i znow przytula coraz mocniej. czemu to robi? jak zachecic go do pocalunku?

Gość gość
pocaluj go sama:)

Gość gość
czemu to robi? bo mu sie rvchac chce

Gość gość
spojrzeniem, pomyśl że tego chcesz i popatrz na niego, nie wiem czy to działa w każdym przypadku, u mnie zadziałało, popatrzeliśmy na siebie w szczególny sposób i dopadliśmy jedno drugiego jakby świat się kończył

Gość gość
złap go za j...ka, mocno scisnij, albo Cie caluje, albo sciśniesz jeszcze bardziej :-)

Gość gość
taa jakbys ie swiat konczył... chłopu to sie świat kończy w majtkach tylko błehehe i to se zapamietajcie głupiutkie 🖐️

Gość gość
Poglaszcz go delikatnie po glowie, po rece, itp. gdy cie przytula. Zrozumie, ze moze isc o krok dalej.

Gość gość
hahah "pogłaszcz go" taaa niech go pogłaszcze od razu po jajach hahah po co sie tak kryć błeheh :classic_cool:

Gość gość
gość dziś taa jakbys ie swiat konczył... chłopu to sie świat kończy w majtkach tylko błehehe i to se zapamietajcie głupiutkie lapka.gif x ok, to jak zwierzęta, tak lepiej? generalnie było bardzo przyjemnie

gru gru:) aż mi się pirat przypomniał jak mężczyzna tuli należy go cmoknąć w szyję albo w uszko, oni to lubią, a piratki lubią gryzanko 😍

Gość gość
moze sie w tobie zakochal. patrz mu w oczy :-)

Gość gość
Ech motyle w brzuchu.

Gość gość
Ale wy durne. Nic dziwnego ze koles nie pcha jezyka jej do gardla

Gość gość
No co? Pomarzyc nie mozna

Gość gość
na pewno mu sie podobasz, skoro chce tak bliskiego kontaktu. moze sie nawet zakochal :-)

Gość gość
Pocałuj w usta, a po tym powiedz że miało być w czoło ^^ A tak na poważnie to jeśli chopak jest wolny to w końcu i tak pocałuje. No chyba. Za mało danych ^^ za dużo zmiennych ^^ informacje niepełne ^^ Może chopak za dużo myśli. No nie wiem. Ja w sumie też dużo myślę ale bym się nie wahał gdy lejda taka tulaśna ^^ jakby to BrokenInside87 powiedziała.

Gość gość
troche za duza odleglosc usta-czolo :-) by sie pomylic :-)

Gość gość
@gość10:52 Ale można ^^ I widzę że nie oglądałaś filmu Vanilla Sky. Nie chodzi o odległość, czy fakty, tylko o spontan. Flirtowny żart na temat udawanej pomyłki. Ma być uroczo, wesoło, romantycznie. Fakty są nie istotne. Parafrazować można prawie wszystko pod kątem związku. Nawet abstrakcja się sprawdza.

Gość gość
@gość10:52 Można pocałować w czoło i powiedzieć tak: "A miało być w czoło, MOOOOŻE za drugim razem się nie pomylę". A gdzie drugi raz pocałujesz to nie istotne, bo za trzeci pocałunej może dać znowu w usta. Nie wiem, wiesz, to takie nietypowe nieco że tuli i tuli. A powiedz, czy bierzę Cię pod brodę xD znaczy czy tuli jak Han Leię w Epizodzie VII. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/21/e3/0d/21e30d431eb8f33b46e648a42dad7a30.jpg

Gość gość
@gość10:52 Errata: bo trzeci pocałunek możesz dać znowu w usta. x No nie wiem nawet czemu tak to nieskładnie napisałem w komentarzu wyżej. Heh ;]

Gość gość
on chce się serduszkowac tylko załóż mu gumkę dla bezpieczeństwa

Gość gość
autorka: przytula mnie swoim policzkiem do swojego, rece trzyma mi w talii lub na biodrach, nasze tulowia przylegaja do siebie :-) tylko troche nie wiem, czemu tak zaczal mnie przytulac sam z siebie... i przytulenie nie trwa 5-15 sek., tylko ponad pol minuty

Gość gość
@gość10:52 No i oczywiście miałem na myśli że można pocałować w usta, a potem rzucić tekstem o czole. Ee no jakiś dzisiaj niedorobiony jestem. Skąd te pomyłki? A tekst? Może być inny niż podałem. Zresztą nic nie musisz mówić. Nie trzeba wesołkować na każdym kroku. Czasem samo wychodzi jak powinno. Nieraz bez słów. To nie istotne jak dokładnie.

Gość gość
@gość11:31 Wiesz co. Tylko nie myśl że mam coś złego na myśli, ale pierwsze słyszę o takiej sytuacji. Nie wiem co doradzić. Może musisz mu dać jeszcze trochę czasu. Skoro jesteście singlami to nie powinno być problemu.

Gość gość
moze mu milosci brakuje?

Gość gość
zakochany facet tak przytula :-p <3

Gość gość
E>

Gość gość
zabujal sie :-)