Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochankowie z Madery

Polecane posty

Gość gość

W obskurnym Sejmie przed Sześciu Króli Namiętny Ryś do Asi się tuli Inni o puczu kleją piosenki A jemu w głowie tylko jej wdzięki Chciałby się wyrwać z szarego miasta misterny plan mu w głowie urasta Jak polityczną miłą dziewicę Zabrać w Lizbony kręte ulice Już jej przybliża usta do ucha A ona pokus Ryszarda słucha

Gość gość
A słowa jego piękne i szczere: "Lećmy Joanno tam, na Maderę Wszystkim powiemy - partyjne sprawy aby rozpocząć nasze zabawy. Będziemy spijać tam słodkie chwile, W Polsce zostaną Kasie, Kamile. Niechaj im w Sejmie zagra orkiestra Ja lepsze plany mam na Sylwestra".

Gość gość
Hahaha :D

Gość gość
Asia się waha. Czy z nim poleci? "Przecież ja Rysiu, męża mam, dzieci..." Lecz myśl o plażach ciepłych ją kusi "Oj, wytrzymają dzień bez mamusi". Wnet razem lecą w dalekie kraje Ona z uśmiechem się nie rozstaje Patrzy z zachwytem na twarz lidera Pochyla głowę, marzy - Madera...

Gość gość
Lecz Ryszard siedzi w innej pozycji Myśli o żonie? O opozycji? Siedzi w skupieniu, twarz potem zlana "Intercyza jest podpisana... alibi dobre - wyjazd służbowy Nikt się nie dowie, wrócę jak nowy". Sądzi tak Ryszard i uciech czeka. Ale nic nie wie, nie zna człowieka, co siedząc obok, mówi do żony "Patrz, to ten Petru, łajdak zapchlony".

Gość gość
I choć Joanna rzęsami wzrusza Romans zniszczy telefon janusza, co zdjęcie zrobił, włącza Twittera Daje hasztagi: #petru, #madera Rujnuje miłość, niszczy uczucie Pewnie ten nicpoń słomę ma w bucie, A w porfeliku zdjęcie Kaczora Tak oto zawiść pisowska chora Niweczy radość i te wakacje Dwojga walczących o demokrację.

Gość gość
Piszący słowa o "nienawiśc***isowskiej", działa według powiedzenia "każdy sądzi podług siebie". Glupcom można tylko współczuć..pustostanu umysłowego.

Gość gość
Co to za zwierze Co siedzi na Maderze Orzeszki chrupie Ma wszystko w d***e?