Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoasiaP_89

A Wy na co wydajecie swoje 500 plus?

Polecane posty

Gość JoasiaP_89

My z mężem na razie oszczędzamy, ale planujemy kilka opcji (wyjazd gdzieś gdzie będzie ciepło albo chociaż tv do sypialni). Jak to wygląda u Was, tylko szczerze.

Gość gość
nam nie przysluguje.......:(

Gość gość
na prezerwatywy i tabletki antykoncepcyjne

Gość gość
Kurwa to ma być dla Waszych dzieci a nie na Wasze jebane zachcianki..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
No i bardzo dobrze. W końcu wypoczęci i zadowoleni rodzice, to także szczesliwe dzieci.

Gość gość
opłacamy kredyt na mieszkanie z 500plus

Gość JoasiaP_89
Przecież mówię o wakacjach albo tv, to chyba raczej też dla dzieci nie? Zresztą nie pytam nikogo o zdanie tylko na co wydają inni. Nie podoba Ci się temat to się nie udzielaj.

Gość gość
powinni wam wszyscy zabrać 500 plus bo wydajecie na głupoty

Gość gość
gość z 01:15 zgadzam się z Tobą!

Gość gość
Jeśli pozostałe potrzeby dziecka są juz zaspokojone z budżetu rodzinnego, to ekstra 500 można wydać na właśnie takie wg ciebie głupoty, jak wycieczka, telewizor czy prezerwatywy.

Gość gość
w KTORYM punkcie ten program nazywa sie 500 dla dzieci, bo nie rozumiem?

Gość gość
kase wydajecie na swoje zachcianki

Gość JoasiaP_89
Nasze dzieci mają WSZYSTKO więc nie wiem czemu się czepiacie. Zawiść!

Gość gość
wasze dzieci nic nie mają z tych 500zł plus zamiast zapisać na jakiś kurs tańca, śpiewu, kurs angielskiego czy hiszpańskiego to one wolą wydawać na kosmetyki,alkohol itp.

Gość gość
przeciez to jest program RODZINA 500+, to co? rodzice to nie rodzina? w koncu ojciec splodzil, matka urodzila, to dla nich tez jest ta kasa, ba! patrzac tak scisle na to, to ma zachecac tych ojcow do dalszego plodzenia i matki do rodzenia, dzieci same sie z kapusty nie wezma chocby i rzad dawal po milionie w takim przypadku :O

Gość gość
Tacy czepialscy, to pewnie mają pretensje, że te 500 jest na drugie dziecko a na pierwsze juz nie, i nie chcą podzielić się ze starszym rodzeństwem.

Gość gość
Nasze dzieci już od dawna chodzą na kurs tańca, śpiewu, kurs angielskiego czy hiszpańskiego, nowe buty co miesiąc, nowy telefon co pół roku, meble co rok . Wiec na co mamy wg ciebie wydawać te 500?

Gość gość
Mam 4 dzieci, maja zapewnionione to minimum co trzeba , to chyba mam prawo ja tez na tym skorzystac i juz pszynajmniej nie musze robic a teraz nawet troche pobaluje

Gość gość
gość dziś a po co wymieniacie telefony co pół roku ja mam jeden już 2,5 roku i dalej działa ??? dla szpanu czy co ???

Gość gość
oszczedzac a nie wydawac na bzdety meble co rok wymieniac ?? telefon co pol roku ??? wydawac publicznych pieniedzy na typowe bzdety zamiast dac kase na sluzbe zdrowia to wola dawac 500 plus

Gość gość
wydawac publiczne pieniadze*

Gość gość
Z telefonem to był tylko przykład, że jak są zaspokojone juz wszystkie potrzeby dziecka, to 500 można wydać i na alkohol aby w stanie upojenia splodzic kolejne dzieci. A o to chodzi rządowi, o wzrost urodzeń.

Gość JoasiaP_89
Mam tego dość!! Należą nam się te pieniądze. A jak to komuś wadzi to niech też sobie zrobi dzieci. Liczyłam na jakieś ciekawe pomysły a nie idiotyczne prowokacje sfrustrowanych bezpłodnych!

Gość gość
1:48 święta prawda! a po alko dzieciak zawsze wyjdzie ;)

Gość gość
jakby kazdy beneficjent tego programu nie pracowal, tylko ty uje/bana po lokcie niewolnico, nie? :O pracuje i place te chol/erne skladki, na ciebie tez, i twoje dziecko tez, ja mam dwoje i w koncu czesc MOICH publicznych pieniedzy do mnie wraca.

Gość gość
jeśli chcą mnie wzrost urodzeń to niech zlikwidują tabletki antykoncepcyjne i prezerwatywy problem rozwiązany z niżem demograficzny

Gość gość
i co raz wiecej kobiet rezygnuje z pracy właśnie z 500 plus bo po co pracować jak masz 1000zł miesiecznie co nie

Gość JoasiaP_89
Ale nie o tym jest temat dyskusji. Wiadomo że zawsze znajdzie się kilka niezadowolonych bezdzietnych, ale ignorujmy je, bo to gorszy sort. Pytałam NA CO wydajecie?

Gość gość
Pewnie że gorszy sort. To te skrobane iles razy, dupodajki! a tu się bedą mądrować.

Gość gość
gorszy sort? ja jestem bezdzietna z wyboru, ale popieram akurat ten program, mimo iz akurat ja pracuje takze na wasze dodatki :O i ptaszku, mozesz sie pie/rdolnac w ten pusty leb z ta zalosna prowokacja :O a kiedy bedziesz siedziec na kolejnym l4 (tak z 300dni w roku) jak cie w koncu wywala na rzecz jakiejs bezdzietnej to dopiero tematow tu zalozysz :P