Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoasiaP_89

A Wy na co wydajecie swoje 500 plus?

Polecane posty

Gość JoasiaP_89
Ja akurat popieram, ale ludzie - czy nie ma tu żadnej moderacji, żeby usuwać te odpowiedzi nie na temat??! Serio nikt nic nie podpowie?

Gość gość
na bachory tyle kasy wydawac

Gość gość
k***a mac jak mozna wydawac tyle kasy na bękarty

Gość Sonikaa
sam pewnie jestes bekart, i chyba tez potrzebowales kredek ;) niektorzy szybko zapominajaa jakie mieli potrzeby. co do wydatków to nam się udało uzbierać na wymarzone autko (trojka dzieci).

Gość gość 9e
Dość, że obcy ludzie składają się na to, żeby wasze dzieciaki miały dodatkowe pieniądze i sobie je za półdarmo możecie hodować, to jeszcze taka bezczelna matka napiszę, że "należą nam się te pieniądze". Nic wam się nie należy! Jak sobie wymyśliłaś, żeby dzieci mieć to jest tylko i wyłącznie twoja decyzja i ty powinnaś na nie pracować. Coraz więcej idiotek - narodzić i wyciągać łapy, żeby inni dali. Łażą takie z tymi wózkami całymi dniami, wózki obwieszone torbami ze sklepów z ciuchami, bo przecież jaśnie mamusia i ta nie musi pracować więc wydaje lekką łapką pieniążki otrzymane za darmo. My z twoich dzieci nim nie mamy, więc nie powinniśmy nawet złotówki do nich dokładać. W najbiedniejszej Polsce dostajecie najwięcej w całej Europie za nicnierobienie i jeszcze jaśnie matki obrażone. Wasze dzieci są pasożytami tak, jak i ich niepracujące mamusie i każdy podatnik powinien mieć prawo dojść i kopnąć takiego małego gnoja, który żyje sobie na koszt innych ludzi :P

Gość gość
Ja odkładam. Założyłam lokatę :-)