Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

Marcin Wolski - szef TVP 2 i autor pokazanej w TVP 1 w sylwestra szopki noworocznej - dostał od prezesa telewizji publicznej Jacka Kurskiego specjalną nagrodę. TVP nie chce ujawnić, czy to nagroda pieniężna, a jeśli tak, to ile wynosi. x Informację o nagrodzie podał portal Wirtualnemedia.pl. Szopka od razu wzbudziła wiele kontrowersji. Do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji pierwsza skarga na ten program wpłynęła już 1 stycznia. Do dziś wpłynęło ich w sumie osiem. Widzowie skarżą się na wulgarne, rasistowskie, dyskryminacyjne, ksenofobiczne i nawołujące do nienawiści treści. x Całość: http://skroc.pl/b1cbc

A tu o tv pod rządami Qrwskiego... x O wyjaśnienia zwrócił się do Jacka Kurskiego, prezesa TVP zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich Stanisław Trociuk. Biuro oczekuje informacji, co zrobiła Telewizja Polska w celu "usunięcia szkód" powstałych przy transmisji procesu ws. zabójstwa Ewy Tylman i jak zamierza zapobiegać takim zdarzeniom w przyszłości. We wtorek widzowie TVP Info usłyszeli m.in. nazwiska i adresy rodziny oskarżonego, jego partnera, partnerki z czasów studenckich, świadków, a także policjantów, których Adam Z. oskarża o zastraszanie. Pojawiły się też szczegółowe opisy współżycia seksualnego i hasło do Facebooka. x Całość: http://skroc.pl/d1346

Ale wg jednego z funkcjonariuszy TVPiS winnym jest sąd....:D x Na początku Samuel Pereira, zastępca kierownika publicystyki Telewizyjnej Agencji Informacyjnej, oskarżał sąd o nieprawidłowe działanie. - Pierwszy raz słyszę, żeby sąd był tak wylewny w cytowaniu nazwisk - mówił. Ocenił, że "przy takim natłoku nazwisk w trakcie retransmisji nie można na czas wszystkich zagłuszyć". Dzień później TVP w komunikacie przyznała jednak, że "mogło dojść do błędu technicznego" i "podejmie wszystkie niezbędne kroki, by taka sytuacja nigdy więcej się nie powtórzyła"

Ale co ma docierać? Bo poruszyłaś dwie sprawy. A mniejsze zło istnieje. I w wypadku ostatnich wyborów owym mniejszym złem była PO.

_iftar_ dziś No to teraz macie członkowie i sympatycy wydojony interes, z nowym telefonem, laptopem i motorem. Kwintesencja demokracji x x Członkowie i sympatycy mają organizację, stowarzyszenie walczące o demokracje a nie wydojony interes... Po co brniesz Iftar?

Iftar... Nie potrafisz zrozumieć, że dla normalnych ludzi jest wazny KOD a nie Kijowski. Tak jak piszesz i pojmujesz jest w pisie. Pis to Jarosław K. a Jarosław K. jest pisem. Jego decyzje to wola pisu a więc członków i sympatyków. W KODzie tak nie jest.

_iftar_ dziś Drę łacha z wydojonych durni x x Nie ma takowych. Ale rozumiem, że nie potrafisz zrozumieć...:O

Gość gość
Dlugo jeszcze bedziecie brandzlowac sie tym tematem? Przeciez chyba kazdy zgodnie potepil zachowanie Kijowskiego. Gdybyscie jeszcze rownie bardzo przezywali grube miliony rozdawane sobie przez pisiorow, i to z pieniedzy nas wszystkich.. :o

Gość gość
"Dlugo jeszcze bedziecie brandzlowac sie tym tematem? " x powinni to oceniać historycy :)

Gość gość
_iftar_ dziś No to teraz macie członkowie i sympatycy wydojony interes, z nowym telefonem, laptopem i motorem. Kwintesencja demokracji x ja nie rozumiem w czym jest problem. przecież właśnie o taką "demokrację" kod walczy cały czas. "żeby było tak jak było". a dokładnie tak właśnie było. dlatego w tym sporze to shatyn ma zdecydowanie rację, nic takiego się nie stało a jeżeli jacyś uczestnicy kodu czują się "wydojeni" to chyba trafili do tego kodu przez przypadek albo pomyłkę. w kodowym modelu "demokracji" chodzi właśnie o to "żeby doić, strzyc to bydło a jak zdechnie, zrobić mydło".

Gość gość
Dla odmiany "wasz model demokracji": Gliński zapłacił 500 milionów !! zł za obraz, który od końca wojny wisi na Wawelu i który nie może go opuścić - dla pisiorów jest to OK Misiewicz dostaje 12 tyś/m-c za czytanie gazet - dal pisiorów jest to OK Rydzyk dostał 20 milionów !! na szukanie wód termalnych w Toruniu - dla pisiorów jest to OK Roczna ochrona kaczora kosztuje podatników (a więc również CIEBIE) 1 MILION zł - dla pisiorów jest to OK :D:D:D:D:D:D:D:D

_iftar_ dziś dla normalnych ludzi jest wazny KOD x normalni ludzie nie dają kasy na machlojki takich Kijowskich. To raz. A dwa - to dotychczas broniłeś Kijowskiego niczym Kmicic Jasnej Góry przed Szwedami smiech.gif Więc był on dla ciebie i tobie podobnych ważny. Obrona ustała bo okazało się, że afera zrobiła się duża. Zbyt duża by ją zamieśc pod dywan. x x x W jednym masz rację. Nikt normalny nie daje pieniedzy na Kijowskiego. Normalni daja pieniadze na KOD. Broniłem Kijowskiego wtedy kiedy uważałem, że atakowany jest bezpodstawnie. I z tego powodu broniłbym każdego, łącznie z tobą czy Jarosławem K. Zresztą podobnie te postacie są dla mnie wazne. Obrona nie ustała tylko nie została podjęta w sprawie w której uznałem, że Kijowski zrobił źle a więc i bronić go nie ma przed czym... Przeczytaj powoli to co napisałem powyżej to może wreszcie coś do ciebie dotrze....

ja nie rozumiem w czym jest problem. przecież właśnie o taką "demokrację" kod walczy cały czas. "żeby było tak jak było". a dokładnie tak właśnie było. x x Tzn że w ogóle nie rozumiesz. KOD walczy o demokracje tzn np o to, żeby media mogły bez przeszkód relacjonowac to co się dzieje w Sejmie, żeby rząd nie łamał prawa, żeby pan niestety prezydent nie łamał konstytucji, nie ograniczano wolności zgromadzeń, itp, itd.

Gość gość
Głosować kiedyś , kiedyś na PO jako mniejsze zło można zrozumieć . Głosować na PiS jako mniejsze zło po rządach Platformy wytłumaczyć się nie da ! Kijowski ; jak dorosły facet spina włosy w kitkę , a w uszach nosi kolczyki musi mieć coś z głową . Nie ma tu dyskusji . Każdy mężczyzna - po burzliwym okresie dorastania - pozbywa się w sposób naturalny takich atrybutów . Jeśli nie , to jasny dowód , że sieczka pozostała mu we łbie i można się po nim wszystkiego spodziewać ( oprócz rozsądku oczywiście )

Gość gość
no ja faktycznie nie rozumiem jak można być takim głupim i dawać nabierać się komuś takiemu jak pan kijowski nie będąc resortowym dzieckiem czy inną gnidą której się konfitury skończyły. ale takich to chyba za dużo w tym kodzie nie ma, nie oszukujmy się. w świeta każdy kto chciał mógł obserwować to nachlane towarzystwo drące mordy przed sejmem. jak ktoś to widział to trudno o złudzenia co do jakości tych "obrońców demokracji". zresztą ci w sejmie nie lepsi. z ich tradycyjnym wigilijnym pasztetem. petru pewnie w pierwszy dzien świąt ze święconką chciał iść. to jakieś naprawdę dzieci komuchów: 91779-posel-po-zapytany-o-imiona-trzech-kroli-uwaga-kacper-belzebub-melchior

gość dziś no ja faktycznie nie rozumiem jak można być takim głupim i dawać nabierać się komuś takiemu jak pan kijowski nie będąc resortowym dzieckiem czy inną gnidą której się konfitury skończyły. x x Nikt normalny nie daje się nabierać ani Kijowskiemu ani Jarosławowi K. Nikt normalny, powtarzam. Ale... Ludzie popierajacy KOD popieraja KOD a nie Kijowskiego. Za to ludzie popierający pis popierają Jarosława K.

Gość gość
powtarzaj powtarzaj brunek, może ktoś uwierzy. :)

Z linka powyżej: "Panie z Nowoczesnej jedzą jak Pawłowicz. " x A to nie jest prawdą. Pawłowicz rozłozyła bufet na pulpicie. A te panie pokazane na tym filmiku, jedza bardzo dyskretnie a więc nie jak Pawłowicz. A więc różnica jest ogromna. Wszyscy pierdzą. Ale jedni jak Pawłowicz ostentacyjnie a inni jak normalny człowiek, dyskretnie.

Gość gość
każdy kto chciał mógł obserwować to nachlane towarzystwo drące mordy przed sejmem Gdzie mogl obserwowac? Byles pod sejmem, czy widziales w TVPis?

otulona_snem dziś ( Bruno Shatyn dziś Iftar... Nie potrafisz zrozumieć, że dla normalnych ludzi jest wazny KOD a nie Kijowski.) o o oklamujesz sam z siebie,nie warto realtywizowac rzeczywistosci x x x Nie okłamuje bo wiem co i dlaczego robie. Popieram KOD a nie Kijowskiego. Rozumiem, ze niektórym trudno to zrozumieć ale ten fakt nie jest moją wina.

Gość gość
Shatyn wiesz o tym (polkowskie to wieś w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie domaszowice 15 km od miasta Namysłów)

otulona_snem dziś relatywizowac* kucykowaty to twarz kodu,nie da sie go wygumkowac i jego obrzydliwosci,bez naruszenia tych niby wartosci,KTORE REPREZENTUJE,a raczej wedlug ciebie mial smiech.gif schowacie go do kapelusza? smiech.gif zreszta wroci tusk i kita przepadnie jak zly sen x x Wartości i Kijowski to dwie różne sprawy dla człowieka który popiera ROZUMNIE KOD. My nie popieramy Kijowskiego. Popieramy idee walki o demokrację i jej obrony a nie funkcjonariuszy KODu.

otulona_snem dziś ja tam ciebie o nic nie obwiniam,spokojnie smiech.gif ,ja uwazam ze takie myslenie szkodzi jedynie tobie,bo wydaje ci sie ze kijowski nagle zniknie i pozostanie sama piekna idea,niestety chlopie nie,pewnych rzeczy nie da sie cofnac,w tym wieku i z takim doswiadczeniem zyciowym ja ci to musze tlumaczyc? x x :D To czy jest Kijowski czy go nie ma, nie wpływa na idee walki o demokracje i jej obrony. To nie mechanizm komuszy jak w wypadku pisu, w którym Jarosław K. to pis a pis to Jarosław K. i jedno bez drugiego w zasadzie nie istnieje.

Gość Myrevin
Jak teraz PiS rozdaje publiczne pieniądze to się różne Shatyny oburzają, zgrzytają sztucznymi szczękami i nawet są gotowi tupać kaczą nogą. :classic_cool: Jak robiła to PO, to wszystko było normalne w demokracji. :D

Gość gość
chyba każdy normalny człowiek widział że Kijowski i cały ten KOD jest podejrzany. gość okrada własne dzieci i jednocześnie chodzi po telewizjach w najdroższych ciuchach, jeździ po całej Polsce itd? dziwię się że media wcześniej go nie prześwietlily. takich oszustów w kodzie jest więcej.