Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

Gość gość
omamem jak trzyma się rzeczywistości?

Gość gość
"Karwa, ale wy musicie być tępe. 3 dzień piertolicie w kółko o tym samym" x jak ci się nie podoba to wypier...laj gowno kogo obchodzi co chce jakiś troll

Gość gość
I vice versa, baranie.

Jak widze panie były łaskawe, a szczególnie Iftar, napisac jak zwykle trochę bzdur... A otulona nawet miała widzenie mojej osoby...:D Nic to, jak mawiał pewien sienkiewiczowski bohater... I zobaczytłem też, że topik się tnie... Poprawili wieczorne zwiechy systemu (nie do końca) ale to akurat pogorszyli... Za co oni tam pieniądze biorą chyba, ze to informatycy pokroju Kijowskiego....:O

Gość gość
Bruno Shatyn 1. To ja jestem najlepszym tu ekonomistą bod dzieciństwj uczyli mnie tego rodzice. Od początku mnie tego uczyli. Jako przykład mogę podać np. temat słodycz. Rodzice stwierdzili że zamiast słodyczy taniej będzie wychodziło kupować musztardę. Bo to i taniej i na dłużej wystarcza, no i po tym zostają fajne szklanki, które to mama ustawiała w segmencie zamiast porcelany. Po tej musztardzie mam też i najbardziej z was mam wyostrzony smak więc proszę uznać mój smak za wyrocznię i to ja najlepiej wiem jak powino co smakować. "Prawda nie leży pośrodku. Prawda leży tam, gdzie leży". - Władysław Bartoszewski