Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

otulona_snem dziś kiszka z ta kafeteria x x I znowu sie z toba zgadzam. Naprawili blokowanie cache ale nie naprawili pojemności.

otulona_snem dziś znajac imi,nazwisko i miejsce zamieszkania mozna kogos znalezc jak sie dokladnie pogrzebie x x Oczywiście. Ale ty znasz tylko imię i nazwisko. I nic więcej.

Wyobraz sobie, że się nie boję. A od adresu który zna Iftar upłynęło sporo czasu i w tym czasie zmieniłem mieszkanie dwa razy... A więc...:D

otulona_snem dziś czego sie go czepiasz? z IP moze troche za daleko pojechal,szczegolnie gdy nie slyszal o bramkach lub torze,ale jakby sie ktos uparl,to znalezienie ciebie wcale by takie trudne nie bylo czyz nie? x x I nie "troche pojechał" a zrobił z siebie głupa...:D I zamiast się z tego wycofać, brnie dalej... Bida intelektualna jedna...:D

Gość gość
xxxx to może ja trochę od siebie. Xxx shatyn pamięta jak jakiś czas temu złapałem w parę minut złapałem namiary że shatyn i goście piszą z tego samego IP? Gdyby shatyn poczytał trochę moich tematów, to by się dowiedział że był już ktoś taki co stawiał mnie publicznie w fałszywym świetle i obrażał publicznie. _ shatyn by się dowiedział że ta osoba już tego nie robi. Jeśli shatyn chce mogę napisać swoje dane które zmienią dla sądu mój nick w faktyczną osobę. Pozdrawiam z nowym rokiem.

otulona_snem dziś czego sie go czepiasz? z IP moze troche za daleko pojechal xxxx wcale nie poleciałem za daleko. Poprostu dałem mu do zrozumienia że nie każdy da się obrażać i jak się wpieni to wyciągnie gagatka z najciemniejszej dziury wszelkimi dostępnymy sposobami.

otulona_snem dziś nie pytalam nigdy If o ciebie i nie mam nadal takiego zamiaru,poza tym jest to osoba na tyle uczciwa i porzadna,ze nigdy w zyciu nawet jezeli ktosby o cos pytal( a tak nie bylo),trzyma sprawy miedzy ludzmi dla siebie i za to ja bardzp,bardzo cenie to porzadny czlowiek x x Oboje wiemy doskonale, że tak nie jest. Odpuść temat...

Gość gość
Wszyscy pamiętamy jak ta porzadna osoba trzymala sekrety swojej alkowy i bielizny kucharza w sekrecie :D:D:D

gość dziś xxxx to może ja trochę od siebie. Xxx shatyn pamięta jak jakiś czas temu złapałem w parę minut złapałem namiary że shatyn i goście piszą z tego samego IP? x x Nie pamiętam bo trudno pamiętać coś co się NIGDY nie zdarzyło...

wcale nie poleciałem za daleko. Poprostu dałem mu do zrozumienia że nie każdy da się obrażać i jak się wpieni to wyciągnie gagatka z najciemniejszej dziury wszelkimi dostępnymy sposobami. x x Nigdy cie nie obraziłem, bido intelektualna.

otulona_snem dziś 6 strona i sie tnie masakra x x No własnie...:O Naprawde powinni się zgłosić do mnie... Albo zatrudnić porządnego informatyka...

otulona_snem dziś to jest celowo tak ustawione,zeby zarabiac na reklamach przez robienie sztucznego tlumu x x Dawniej uważałem że to bzdura ale od jakiegoś czasu zaczyna wydawać się sensowna taka teoria.

shatyn. To może pamiętasz jak wczoraj chciałem ci podać moje prawdziwe dane? Po co? Ja szukaniem ciebie bym się nie zajmował. Czemu wczoraj wymiękłeś?

Arecki446 dziś shatyn. To może pamiętasz jak wczoraj chciałem ci podać moje prawdziwe dane? Po co? Ja szukaniem ciebie bym się nie zajmował. Czemu wczoraj wymiękłeś? x x Nie wiem po co... I pytałem o to ale nie odpowiedziałeś. Co to ma zmienić?

Dla mnie to możesz podac swoje dane do trzeciego pokolenia wstecz. Pytanie co to ma dać... A tego nie wiem... Pewnie nie będziesz potrafił odpowiedzieć... Jak zwykle.

Gość gość
ooo stochu do boju!!! a wy co nieudaczniory ciagle tylko ta polityka i polityka kiedy wy w kinie byliscie ostatnio w teatrze albo na wódce z przyjaciolmi ? wy pewnie nawet na sylwestra odswiezaliscie stronke kaczek :D:D:D

Gość gość
Przeciez podobno Arecki rozpoznales juz IP Shatyna i jakiegos goscia? "jakiś czas temu złapałem w parę minut złapałem namiary że shatyn i goście piszą z tego samego IP "

Gość gość
namierzyl IP kalkulatorem w komorce:D

gość dziś Przeciez podobno Arecki rozpoznales juz IP Shatyna i jakiegos goscia? "jakiś czas temu złapałem w parę minut złapałem namiary że shatyn i goście piszą z tego samego IP " x x No własnie... Tyle że PODOBNO...:O

Arecki... Przyznaj się że nic takiego nie miało miejsca, że zrobiłeś z siebie idiotę i że już nigdy więcej. Dasz radę?

no widzisz shatyn. Niby cała twoja rodzina to prawnic i doktorki, a ty nawet tego nie wiesz że żadne służby nie wszczynają procedur na wnioski jakichś tam niców. Ty w tej chwili jesteś bezkarny obrażając jakieś pseudonimy. Jeśli więc chcesz to podam prawdziwe dane i może wtedy też mnie obrażaj.

Gość gość
Podaj w koncu to dane albo skoncz temat, bo piertolisz jak potluczony.

Arecki446 dziś no widzisz shatyn. Niby cała twoja rodzina to prawnic i doktorki, a ty nawet tego nie wiesz że żadne służby nie wszczynają procedur na wnioski jakichś tam niców. Ty w tej chwili jesteś bezkarny obrażając jakieś pseudonimy. Jeśli więc chcesz to podam prawdziwe dane i może wtedy też mnie obrażaj. x x A podawaj sobie tym bardziej, że ja ciebie nie obrażam. Zreszta... zawsze możesz podac takie przykłady, bido intelektualna...:D

Gość gość
za to polityka to juz wyborny sport wedlug ciebie co :D

otulona_snem dziś na Sylwestra obejrzalam dwa fajne filmy,z przyjaciolmi spotkalismy sie tydzien temu dokladnie w piatek,wprawdzie nie na wodce bo oboje wodki nie pijemy,ale przy piwie,na kafeterie w sylwestra zagladalam i co z tego? co ma jedno do drugiego? a skokow nie lubie i w ogole nie rozumiem( oprocz pilki noznej) emocji zwiazanych ze sportem x x Mam nadzieję, że to nie do mnie...

Gość gość
gzub dziś Dzisiaj święto TRZECH KRÓLI i obojętnie czy było 3 króli czy 6 mędrców to cała Polska im jest wdzięczna, że mamy wolne i jeszcze za to nam dobrze płacą oczko.gifsmiech.gif <> K + M + B = Kaczyński, Macierewicz i Brodziński :p