Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w pewnym wieku wszyscy interesujacy ludzie sa zajeci a tym samotnym

Polecane posty

Gość gość

zostaje pogodzic sie z losem, no bo ciezko sie zmusic do bycia z kims, kto nie jest w twoim typie? tzn czy trzeba polowac koniecznie na "najlepszy towar" bo juz w pewnym wieku nikogo nie ma dopasowanego do nas? A co jak ktos ma przejsciowy okres, gdy woli samotnosc? Odczuwam presje, ze musze kogos koniecznie miec, ze trzeba sie spieszyc, bo potem "dupa blada" bedzie :/ nie podoba mi sie to, czemu wszyscy sie tak spiesza...

Gość gość
czy tez tak macie, ze jedyne co was motywuje do zwiazku to poparcie otoczenia, dopasowanie sie do wiekszosci, a nie realna potrzeba ? :?

Gość gość
Ja nigdy nie byłem w związku mimo 26 lat i zostanę raczej starym kawalerem. Tak mi wygodniej.

Gość gość
tak, ja tak mam, ale póki co jeszcze ta presja społeczna nie jest na tyle silna zebym jej uległa. boję się jednak ze to kiedyś zrobię, bo wiem, ze z nikim nie będzie mi lepiej niż samej ze sobą

Gość gość
autorko ile masz lat...?

Gość gość
tu autorka, mam już 21 lat :(

Gość gość
Ja mam zaraz 24 i nigdy nikogo nie miałam :( ci co mi się podobają to już zajęci :( Jak zwykle sama, sama wciąż :(

Gość gość
100% samotnych facetow po 30 to wybrakowany i wadliwy towar, ktorego nikt nie chcial. Natomiast 100% samotnych kobiet po 30 to idealne kobiety, ktore mialy pecha i na ktorych faceci sie nie poznali. :)

Gość Turkuć
Potrzeba wewnętrzna jest, ale jest tłumiona przez lęki i wysokie wymagania wobec siebie.

Gość gość
Samotne kobiety po 30 to rozwódki, dzieciate, desperatki po przejściach szukające bolca, brzydkie albo grube :)

Gość gość
Po 30 to chyba naturalne, że brzydkie. Czasu nie oszukasz...