Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

myphone Polska firma

Polecane posty

Produkująca tel komórkowe, smartfony, tablety i akcesoria co sądzicie o tej firmie i ich produktach? :)

Gość gość
To zwykły chiński chłam a myphone tylko to sprzedaje pod własną marką.

Gość gość
Tak samo jak np: Lark, Goclever, Pentagram.

Gość gość
najtanszy chiński chłam z nadrukowanym logo myphone. rzeczywiście polska w chooy. Za to z polskim januszem biznesu na czele :D

Niemcy też produkują swoje samochody w Polsce czy to oznacza że są to samochody polskie? Teraz każdy zlecą produkcie chińczyka bo taniej Znane marki z Włoch zlewają chińczyka np buty potem metkę dają made in italy za gruba kase

Gość gość
Chiny też potrafią zrobić fajną elektronike - ale nie np: tablet , który kosztuje 200zł. Najtańszy sprzęt oprócz słabych parametrów (oficialnych) ma prawie zawsze problemy z baterią, wyświetlaczem ( tablety), trzeszczące i niespasowane elementy obudowy itp.

Co wam przeszkadza że produkt jest robiony po za krajem przecież wszyscy tak robią powiedzcie mi Nie wiem chyba tylko Polakom to przeszkadza

Gość gość
Zapomnij też o jakiś aktualizacjach softu od producenta urządzenia, nowszych wersjach czy poprawkach. Dostajesz jakiegoś dziwnie zbrandowanego Androida i to wszystko,.

Gość odettte
ja mam już drugi telefon ich firmy, aktualnie to Luna II i jestem zadowolona z ich jakości, dla mnie to nie jest ważne czy produkowano w Polsce czy w Chinach :)

Ja natomiast, skuszony wzornictwem, trochę ceną, kupiłem inny Polski, choć w większości chiński, produkt marki Kiano. Generalnie, poza baterią, która w porywach wytrzymuje 6 godzin intensywnego używania smartfon jest ok. Ale! Po 6 miesiącach od zakupu, w lewym górnym rogu wyświetlacza (tam gdzie telefon najbardziej się grzeje pod obciążeniem), pojawiła się żółta plamka. Teraz sprawdzimy polsko-chinską gwarancję, ale już czuję, że będą schody. :classic_cool:

A co sądzicie o manta ? Firma polska produkuje w Polsce ale podobno ma wadliwe telewizory

Gość gość
Goclever to najlepsza marka w Polsce świetne telefony, wysoka jakość i ta cena bomba jak dla mnie

Gość gość
Jest różnica pomiędzy sprzętem wyprodukowanym w Chinach czy na tajwanie (np. iphone) a badziewiem sprzedawanym "producentom" na kilogramy z doklejoną nalepką Manta, Krüger & Matz, Lark, Myphone, Goclever, Pentagram, Kiano. Wśród tego chłamu oczywiście czasem trafi się coś dobrego, ale statystycznie to zdarza się tak rzadko, że nie warto na sobie eksperymentować.

Gość gość
Mój smartfon goclever działa 3 lat wiec nie piszcie bzdury o awaryjności sprzetu goclever to najlepsze telefony w niskiej cenie

Gość betttinka
ja kupiłam Magnusa i na razie jestem zadowolona z niego :P

Gość gość
ja mam Lune 2, świetny telefon, dla mnie firma jak firma :P nie ma znaczenie do póki produkt mi odpowiada

Gość gość
Ja mam Mante. Tablet, MP3 i telefon działały ok, ale kupiłam właśnie smatfona

Gość Izabells
W sumie to mam już drugi telefon ich firmy, teraz postawiłam na X Pro i jestem zadowolona, ogólnie mega fajny telefonik :D

Gość DaliaDal
Ja także mam już drugi telefon tej firmy, teraz mam Lunę 2 i jestem zadowolona.

Gość miriannda
Bardzo lubię serię Hammera od MyPhone'a, sama mam Energy :)

Gość gość
Firma jest polska bo tu ma siedzibę i tu płaci podatki, a telefony mają bardzo fajne i niedrogie, ja mam L-Line i jestem zadowolona :)

Gość hollandx
to prawda, mają fajne i tanie telefony, ja mam Prime Plusa, jestem zadowolona z tego modelu :)