Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna poznana w internecie powiedziała mi wprost że jestem goownem zyciowym

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu jak jeszcze próbowałem sobie znaleźć dziewczynę, poznałem w necie jedną dziewczynę na początku szło mam dobrze lecz potem zaczęło się psuć jak zaczeliśmy się poznawać i zaczęły wychodzić moje wady oraz to jaki jestem, jak i również to że nigdy nie miałem dziewczyny. Mimo to nasza znajomość jeszcze jako tako trwała lecz ona zaczęła mnie mieć dość i powiedziała co tak naprawdę o mnie sądzi, chyba aby całkiem się mnie pozbyć. Stwierdziła że jestem aspołeczny, brzydki, mega nie ogarnięty i nigdy nikogo mieć nie będę, jestem jednym słowem goooowno warty. Nie ukrywam że to prawda niestety jest, lecz za bolało mnie to bardzo :( Może to i lepiej bo przynajmniej uświadomiła mi prawdę o mnie bo do tej pory jeszcze się łudziłem że może nie jest do końca ze mną tak źle...

Gość gość
Przykre i współczuję usłyszeć takie coś, kiedy juz i tak masz swoje doły. Ale to z nią jest bardzo źle i jest wyjątkowo wredna, skoro mówi takie słowa drugiej osobie.

Gość gość
Widocznie ma rację

Gość Michał121212
Jak ktos komus wystawia opinie, to tak na prawde wystawia ja samemu sobie. Olej ja i szukaj takiej, ktora ci pokocha takim jakim jestes i ktory ty pokochasz taka jaka jest.

Gość wrednybabsztyl
Zgnite jajo z Ciebie!Zachowaj się jak facet!Musisz być słabą psychicznie osobą skoro to tak przeżywasz jak mrówka okres.Trzeba było jej wady wygarnąć.To już nie można nic powiedzieć czy napisać?