Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajomy25

upominek dla nowo poznanej osoby przez internet

Polecane posty

Gość nieznajomy25

Chciałem zapytać jaki macie pomysł na taki prezent dla osoby którą poznaliśmy przez internet, do której przyjeżdżamy niejako w odwiedziny, żeby poznać tą osobę. Żeby też nie wyszło że chcemy aby nas na siłe polubiła lub nie pomyślała że chodzi nam tylko o jedno. Gdyż znamy ją wyłącznie z internetu, łączy nas po prostu koleżeńska znajomość, korespondujemy i takie tam. Poza tym dziewczyna wygląda na poukładaną i nie ma parcia na znalezienie sobie kogoś na siłę. Czy w ogóle taki prezent wypada, czy nie jest on konieczny?

Gość nieznajomy25
Jakieś pomysły? Dodam że ta znajomość no może nie taka całkiem nowa ale powiedzmy pare miesięcy i ta osoba jest dość taka zaufana, wyrozumiała dla mnie.

Gość gość
up

Gość gość
Czym ona sie interesuje autorze?

Gość nieznajomy25
A jest coś takiego co w każdej sytuacji się spodoba, nie zależnie od zainteresowań?

Gość gość
Upominek hm... szczerze mowiac nie mam pomyslu na upominek dla znajomej z neta. Nic nie kupuj i tyle. No bo co jej kupisz za pare groszy? Maskotke?? Roze?? Lepiej ja gdzies zabierz

Gość gość
A ilu was jest? "poznaliśmy, przyjeżdżamy, chcemy"

Gość nieznajomy25
Tak mi się napisało, ja sam :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Mowi sie , ze prezenty maja wiele twarzy. Trudno wymyslec upominek dla osoby , ktora sie tak malo zna. Podoba mi sie opcja zeby gdzies ja zabrac zamiast upominku. Kwiaty sa czasami malo wygodne na spotkaniach wiec jesli juz to jakis maly bukiecik fiolkow albo stokrotek. Albo po prostu dowiedz sie co lubi i daj jej jakis maly praktyczny drobiazg. Powodzenia.

Gość gość
Czekoladki ? ;)

Gość gość
Albo narysuj laurkę :D

Gość gość
Prezerwatywy. Nie zmarnują się ;)

Gość kejti121
Dobrym pomysłem na prezent jest fotokubek, tutaj macie jak to może wyglądać https://www.foto4u.pl/porady,kubki-z-nadrukiem można różne wzory zaprezentować na nich, podane są tam szablony do wstawienia swojego imienia, serdecznie polecam