Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krótkie opowiadanie z życia

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak pogodzić się z bratowa....Nie będę pisać dużo bo mało osób przeczyta , napiszę krótko, można ktoś doradzi. A ze jest noc to większość ludzi myśli nad pewnymi sprawami.Ja chce aby moja rodzina spotykała się cala. Otóż : moja bratowa odradzila mi faceta, bo ma pewne wady.Był pewien przełom, odeszłam od niego, po jakimś czasie miałam się z nim spotkać , musiałam ja oszukać bo by mnie nie puściła.Dziś jesteśmy małżeństwem.A z bratowa nie rozmawiam bo uważa że jestem oszustka ze po kryjomu spotkałam się z facetem o którym ona negatywnie myśli.I chyba gdyby nie to że jest w 6 miesiącu ciąży nie po myslalabym o spotkaniu , dziecko nie jest niczemu winne... Wiem że moi rodzice pragną spotkania .Ktoś ma propozycję ? Aa nie rozmawiałyśmy 2 lata.

Gość gość
Up

Gość gość
Musialam ja oszukac bo by mnie nie puscila. Kto by Cie nie puscil i gdzie? Bratowa Cie więziła?

Gość gość
Brat z żoną nie odwiedza waszych rodziców? Na rodzinnych spotkaniach nie rozmawiacie?

Gość gość
Brat z żoną odwiedzają rodziców ,bardzo często ;) Ja też bardzo często,tylko najpierw upewniam się ze jej nie ma,z bratem rozmawiam. Także się unikamy. To znaczy - wówczas byłam u niej gdy się rozstalam z facetem,przeplakalam noce ,ona mnie wspierała i musialam cos wymyśleć aby się spotkać z facetem bo jakbym powiedziała prawdę to by mnie nie puściła.

Gość gość
"wówczas byłam u niej gdy się rozstalam z facetem,przeplakalam noce ,ona mnie wspierała i musialam cos wymyśleć aby się spotkać z facetem bo jakbym powiedziała prawdę to by mnie nie puściła." - czytam to, i mam wrażenie, że twoja siostra ma rację - należysz bowiem do osób, które najpierw wypłakują się na czyimś rękawie, a później lecą na zbity ryj do tego faceta. jesteś żałosna bo pogodziłaś się z lumpem, mimo, że twoja siostra ostrzegała cie przed nim. słusznie, że nie chce kontaktu z tobą bo jesteś chwiejna emocjonalnie i nie wiadomo, co jeszcze wymyślisz.

Gość gość
Tu autorka : dokładnie tak było .Ale jeśli było to 2 lata temu, bo jesteśmy 2 lata po ślubie to widać że się ułożyło między nami.Każdy miał kiedyś jakiś kryzys emocjonalny.Tak wyzalilam się a później polecialam.Bo mieliśmy przedyskutować z facetem pewne sprawy.Ja chce się z nią kontaktować tylko nie wiem KS czego zacząć...Unikamy się wzajemnie. Brat nie porusza ze mną tego tematu.Mama raz chciała żebym z nią pojechała do bratowej ale nie miałam odwagi.Przez tamten cyrk moje kontakty z ich synem zmalały do tego stopnia ze zamiast ciociu powiedział Pani( ma 5 lat ). Często bije się z myślami...Mogę wziąć na klatę słowa od niej jaka jestem.Tylko jak zacząć rozmowę.. Teściowa moja mówi : Tak miało być,musialas ja oszukać żeby spotkać się z facetem bo tak czy siak jesteście sobie przeznaczeni.

Gość gość
Tylko nie wiem *od czego zacząć.