Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam zaprosic faceta poznanego z fotki.pl do domu?

Polecane posty

Gość gość

Hej poznalam jakies cztery miesiace faceta z fotki.pl. Mieszka odemnie jakies 300km odemnie pochodzi z miejscowosci kolo warszawy a ja mieszkam kolo poznania. Niedlugo mamy sie spotkac na zywo pierwszy raz, zastanawiam sie czy powinnam go zaprosic do siebie do domu, czy powinien on u mnie spac, bo jednak poinformowal mnie ze przyjedzie na dwa dni i ze w ten sam dzien nie odjedzie odemnie, bo chce ze mna spedzic czas. Zastanawiam sie czy powinien isc spac do hotelu ,czy powinnam go przenocowac u mnie w domu i czy wogole wypada go zaprosic chociaz na ta kawe do domu a potem by poszedl do hotelu, akurat w mojej miejscowosci jest duzo hoteli i by z tym nie bylo problemu. Doradzcie mi czy na pierwszym spotkaniu mam isc z nim do pabow ,kregielni, nie zapraszac go wogole do siebie a na wieczor odprowadzic go do hotelu bo go dobrze nie znam a dzieli nad duza odleglosc zamieszkania.

Gość gość
głupia baba już do domu chce zapraszać. ja chcesz, żeby cię zabrali w czarnym worku to proszę bardzo, jeszcze śpij z nim w jednym wyrze