Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRUCAFUKS

Żyjemy w matrixie

Polecane posty

Gość KRUCAFUKS

A naszymi ciemiężcami nie są maszyny lecz banda syjonistycznych świń wyznawcy szatana żydomasonerskie lobby ktore zniewoliło nas poprzez stworzenie systemu rządów demokratycznych które są tylko iluzją a rządzący wybierani przez nich już przed wyborami zawsze zastanawiało mnie jedno dlaczego na świecie dzieje sie źle skoro wszyscy chcą dobrze dziś wiem że nie wszyscy i przez wiele lat żyłem w nieświadomości lecz teraz już wiem kto za tym wszystkim stoi które konkretne osoby sprawiły że ten świat jest taki zły i jako chrześcijanin który się nawrocił mam obowiązek was uświadomić i wiem że bedzie ciężko bowiem od najmłodszych lat macie wpajane w szkołach w tv że Bóg nie istnieje że zyjecie na planecie która w szalenczym tepie z ogromną prędkością kręci wiruje i obraca sie wokoł słońca one w galaktyce i jesteś nic nie znaczącym pyłkiem w tym niekączącym się wszechswiecie stworzony z przypadku i bez celu to jest nawieksze kłamstwo a ja ci mówię że Bóg istnieje i uwierz wniego bo teraz w czasach ostatecznych ta wiara Cię zbawi ziemia nie istnieje od 4.5 mlrd lat lecz Bóg stworzył nas ok 6 tys lat temu nie jest okrągłą sferą lecz jest płaska nad która ok 5 tyś km krązą dwa ciała słonce i księżyc jednakowej wielkości ok 60 km srednicy każde swieci swym blaskiem obejzyjcie na yt 200 dowodów ze ziemia nie jest wirująca kulą tam sa doswiadczenia i dowody na ze tak jest a nie wyssane z palca niczym niepotwierdzone spekulacje jak w przypadku ziemi planety gdy te klamstwo wyjdzie na jaw unikniemy wielkiej tragedi także zapoznajcie sie z filmem Alex Jones koniec gry nwo i z protokołami mędrców syjonu niekt nikt nie pisze xe jestem katolem bo brzydze sie KRK i każdym innym Boga sie ma w sercu a nie w obłudny sposób manifestuje swoją wiare w niedziele na mszy z resztą dewotów pozdrawiam was i zachecam do dyskusji

Gość gość
onie istnieja zli ludzie kturzy chca i umia zrobic kuku ludziom i mateczce Ziemji buuuu (sad)

Gość KRUCAFUKS
Apokalipsa już sie zaczęła tylko jeszcze o tym nie wiecie dzisiaj przyleciały pierwsze oddziały amerykanskiej armi wzmocnic wschodnia flanke NATO a tak naprawde bedą mordować nas gdy konflikt eskaluje ci co przeżyją albo zostaną zaczipowani i będą im służyć albo trafią do obozów koncentracyjnych ale nie bójcie sie bo to nas czeka wieczne życie a ich tylko piekło

Gość gość
Forumowiczów to nie interesuje dla nich koniec swiata będzie wtedy jak internet odetną to zwykłe barany idące na rzez

Gość KRUCAFUKS
Może jednak kogoś zainteresuje