Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet ma tyrać na rzeźbę, a kobieta musi tylko nie żreć bóg wie ile, a i tak dl

Polecane posty

Gość gość

a połowy kobiet nawet to jest nadluzkim wysiłkiem. Nie dość, że nic nie robią to jeszcze nie starają się już nawet przyzwoicie wyglądać. Facet musi mieć poniżej 15% bf, żeby mieć atrakcyjną sylwetkę dla kobiet. U płci żeńskiej normalny odsetek tłuszczu wynosi znacznie więcej, ale nawet tego nie są w stanie utrzymać, są tak gnuśne, leniwe i hedonistyczne, że żrą jak świnie i narzekają na tarczycę, albo genetykę.

Gość gość
To prawda. Kobiety to lenie

Gość gość
Jasne, tylko zważ sobie że serio można mieć słabą przemianę materii, poza tym nie-żarciem nie wyhoduje się wielkich cyców które ubóstwiacie a które to składają się z tłuszczu, nie-żarcie z brzydkiej twarzy nie zrobi twarzy anioła itd.

Gość gość
Ale próba uzasadnienia lenistwa.

Gość gość
Tak. Ja widzę jak wygląda ta genetyka u kobiet. Widzę, jak laska narzeka na genetykę, a potem idzie i obżera się słodyczami, fast foodami, kawą etc. Wiem, że niektórzy mają trudniej i gorszy metabolizm, ale kobiety się obżerają, czy mają metabolizm normalny, czy słaby. Ciągle efekt yoyo, nieumiejętność odraczania gratyfikacji, a od facetów wymagają silnej woli i samodyscypliny w różnych dziedzinach życia.

Gość gość
Żadna próba usprawiedliwienia, ja jestem najlepszym przykladem że z genami się nie wygra. Ruszam się sporo, nie żrę Bóg wie ile a i tak jestem przy sobie, do tego odkąd zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne przybyło mi dodatkowych kilogramów nie wiadomo jak i kiedy. Jasne, mogłabym nie jeść prawie nic, tylko wtedy jestem odmóżdżona, bez sił, podatna na infekcje, pogarsza się stan włosów, paznokci itd. A i tak głodząc się nie wyglądam jak tap madl, jestem po prostu nieco chudsza, a budowę ciała mam taką, że dolne partie ciała są większe od górnych o rozmiar-dwa - i na to wieczne odchudzanie nic nie pomoże.

Gość gość
Jak facet ma tyrać, to może warto mu podrzucić Largomass?

Gość gość
zgadzam się i wymagaja sylwetki która osiągasz po 5 latach po sterydach!

Gość gość
Wróć do swoich qurew, one cię wezmą bez rzeźby, bylebyś m iał pieniądze.

Gość gość genas
Facet nie musi tyrać na rzeźbę, wystarczy zastosować Largomass i rozsądnie ćwiczyć

Gość gość Marek
Wcale nie trzeba tyrać, sam się przekonałem o tym jak zastosowałem largomass

Gość gość
Facet musi tyrac na kasę wiesz już durniu.

Gość gość Kacper
Nietrzeba aż tak tyrać, zobacz jakie efekty można osiągnąc przy zastosowaniu Largomass i normalnym zestawie treningowym

Gość gość
Do czego zmierzasz...Bo nie wiem..Masz spasiona żonę to zmień na inną. ..proste

Gość gość
Czy jak zjadłam przez cały dzień zupkę hinska,i brokuły to dużo? Jestem w dziale tych leniwych obrzerajacych się ? Bo się zastanawiam

Gość gość
a więc jednak istnieją faceci którzy myślą, że kobiety budzą się już takie jakie je widać na ulicy :D

Gość gość Arkadiusz
A ja po ćwiczeniac h na siłowni, szczególnie od czasu jak stosowałem largomass czuję się zakomicie, mam po prostu ch ęć do życia, mam lepszą figurę i więcej energi