Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Dawid

kobieta zamilkla

Polecane posty

Gość gość Dawid

Witam wszystkich Przepraszam jeżeli pisze kolejny post o podobnej tematyce, gdzie może być takich postów wiele na tym portalu. Otóż, jakiegoś czasu poznałem kobietę, piękna, sympatyczna, inteligentna, studentka, ogólnie mówiąc kobieta bardzo w porządku,warta poznania. Początek znajomości wspaniała, dużo pisania, dużo rozmów itd. Praktycznie codzienny kontakt. Co do spotkań to widywalismy się nie zbyt często z związku z jej studiami. P.S. Nie chciałem się narzucać, studia i praca najważniejsza. Jeżeli chodzi o spotkania było całkiem Oki, dużo wspólnych tematów,czasami były takie dni, że brakowało czasu aby się zagadać :-) fakt dzieliło nas 4 lata różnicy. Ostatnio odczułem nie miła sytuację, pewnego dnia widzieliśmy się, byliśmy razem ma malej imprezie, planowaliśmy i rozmawialiśmy o tym jak za planujemy następny dzień bo też planowaliśmy się widzieć i co?? Nastąpił ten dzień i bardzo nie miłe uczucie...Otóż dziewczyna przestała pisać(gdzie nigdy jej się to nie zdarzyło, co dziennie pisała i wg.) Tel. Nie odbiera..jest ciągle dostępna na jednym portalu społecznościowym i co? Milczy..pisałem pierwszy czy coś się stało ?czy coś w ostatnim czasie zrobiłem coś Nie tak ? Odpowiedź była ze nie, że wszystko Oki.. Ale cóż dziwnie się ma to wszystko patrzy. Mieliście podobne sytuacje? Nie wiem co o tym wszystkim myśleć..

Skoro zerwała z Tobą kontakt bez powodu i nic nie wyjaśniła, a nie zniknęła i nadal jest dostępna, to przypuszczalnie spotykała się też z kim innym i z Ciebie zrezygnowała.

Gość gość Dawid
Całkiem możliwe. Lecz zachowując się jak dorosły człowiek, wymaga się choć jakichkolwiek wyjaśnień...

Gość gość
Popracuj nad poprawnością wypowiedzi, tyle błędów językowych i ortograficznych źle o tobie świadczy i zniechęca.