Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bajkaa40

Ona szuka Jej...Kobieta szuka Kobiety

Polecane posty

Szukam Silnej Kobiety z charakterem lekko dominującej Niechudej do Zwiazku Chciałabym z Tobą pojechac w góry,chcialabym z tobą popatrzeć na Bałtyk.. Szukam...Miłośći..szukam Kobiety która potrzebuje tego co ja... Nie szukam przygody na jedną noc..szukam najlepiej do..konca swiata.. Mam..48 lat...wiec szukam kobiety dojrzałej..sensownej...lekko dominującej...która wie co chce...Szukam kobiety Nieszablonowej która nie zamyka sie w ciasnych ramkach zycia. Szukam kobiety Niechudej bo..lubie sie przytulać Zdjec..Nie wysylam ani nie oczekuje,..bo istota sprawy to zeby w realu zaiskrzylo:) Mieszkam w Toruniu...ale jestem otwarta jesli ktos mieszka dalej:)...i wówczas tworzymy związek weekendowy który moze być bardziej...namietny niz stacjonarny (bylam w takim zwiazku weekendowym to wiem:):)..) Taki związek w przyszlosci moze sie zmienic..na "codzienny"...trzeba jedynie sie "dotrzec" i swietnie rozumiec na wszystkich poziomach... Najpierw akceptacja:).bez tego ani rusz... wiec..Zacznijmy od...zwiazku.weekendowego...ja moge bywac u Ciebie:).. mozemy tez i jezdzic w rózne miejsca zeby nie bylo za nudno:)...raz nad Bałtyk a raz w góry a raz...gdzies...tam Moj adres meilowiy: bajkaa40@wp.pl panowie prosze nie pisac!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować