Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć bratu?

Polecane posty

Gość gość

Wychowuje mnie 17 lat starszy brat. Mam okres i skończyły mi sie podpaski. Nie pójdę po nie sama bo jestem chorai mnie nie pusci. Jak mu powiedzieć żeby mi je kupił? Boje się że będzie sie ze mnie smial, mimo ze mamy dobry kontakt. Mam 16 lat.

Gość gość
Z tydzień temu był tutaj już taki wątek.

Gość gość
a brat ma dziewczynę, narzeczoną, żonę? jeśli tak to dla niego nie będzie nic dziwnego.

Gość gość
Skoro facet ma ponad 30 lat nie powinien się z tego śmiać, to nie podstawówka:) jest na tyle dojrzały ze pójdzie a okres to nie powód do śmiechu, zwłaszcza że na pewno się domyślil ze juz go masz

Gość gość
Nie bój się, to dorosły facet powiedz szczerze i się nie bój. Powodzenia daj znak jak przyjąl

Gość gość
Moj brat mi kupował bez problemu. Ja się wstydzilam kupować podpaski jak byłam nastolatką .

Gość gość
Powiedziałam mu. Myslalam ze zapadne sie pod ziemię , a on spytał czego się tak wstydzę skoro to normalne, i poszedł.

Gość gość
Co się przejmujesz - faceci nie są z kryształu, nie odpadnie im jęzor jak powiedzą w sklepie słowo "podpaski". A myślisz że kto Ci będzie kupował podkłady i pieluchy poporodowe? - też facet.

Gość gość
I jeśli coś jeszcze mogę doradzić: podpaski i tampony powinnaś mieć na podorędziu zawsze. Kobiecy organizm potrafi zaskoczyć. W domu, w szkole, na wycieczce - nie ruszaj się bez zapasu podpasek albo bez pieniędzy, żeby je sobie kupić. Nie zawsze będziesz mieć brata pod ręką.

Gość gość
I to właśnie ludzie u facetów jak ich poprosisz to pomogą bez marudzenia

Gość gość
I co mu odpowiedziałaś??

Gość gość
Do gościa z 22:33 powiedziałam że to dla mnie trochę krepujace i ze bałam się że sie będzie śmiał. Odpowiedział że głupia jestem xD, i ze okres to normalna sprawa

Gość gość
Autorko masz może ochotę popisać? Jestem dziewczyną spokojnie, może nie tutaj...

Gość gość
Do gościa z 23.20 jak chcesz sie skontaktować?