Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kobiety w celu białego romansu internetowego.

Polecane posty

Gość gość
Bez romansu, ja jestem na tym temacie pierwszy raz i prawdopodobnie nie będę długo tu pisał, temat zapewne będzie się toczył ale bez mojej tu obecności

Gość gość
gość dziś A ja rozumiem autora bo sam tego chcę i tylko tego potrzebuję i Uważam że na pewno tu znajdzie taką ktora sprosta jego oczekiwaniom.Kwestia czasu i odpowiedniego bajeru oczko.gif Głupstwa piszesz bajerować to sobie możesz dziwkę z klubu. W/g Ciebie powiernictwo sekretów duszy to bajer? Czy Ty wiesz o czym piszesz? Dziękuję za takiego powiernika.

Gość gość kobita po 60
gość dziś A ja rozumiem autora bo sam tego chcę i tylko tego potrzebuję i Uważam że na pewno tu znajdzie taką ktora sprosta jego oczekiwaniom.Kwestia czasu i odpowiedniego bajeru oczko.gif Głupstwa piszesz bajerować to sobie możesz dziwkę z klubu. W/g Ciebie powiernictwo sekretów duszy to bajer? Czy Ty wiesz o czym piszesz? Dziękuję za takiego powiernika. Wklejam ponownie bo nie widać postu.

Gość gość
Gościu z 17.11 nie moją ta wypowiedź była zwróć uwagę źe pisze tu kilka osób a ty wszystkie do jednego worka wrzucasz i tak samo traktujesz

Gość gość
Autor żartuje sobie tylko, po co mu szukać jednej powierniczki skoro ma was wszystkie, juz wyjawił kilka duszy sekretów i nie chce niczego więcej ;) P.s.co to znaczy "być albo nie być pierwszą lepszą z kafe"?

Gość gość kobieta po 60
Temat provo jak większość na kafe. Mężczyźni zawsze liczą na seks. Szukają dziewic do rozprawiczenia. A wszystkie inne to w/g nich pierwsze lepsze z kafe.

Gość gość
Na dziewice do rozprawiczenia mogą liczyć chłopcy, a nie mężczyźni..:)

Gość gość
gość dziś Na dziewice do rozprawiczenia mogą liczyć chłopcy, a nie mężczyźni..usmiech.gif I tu się mylisz po tym po 40+ aż ślina leci do pasa na samą myśl o dziewicy.

Gość gość
17:58 no tak, no tak.. co nie zmienia faktu, że to chłopcy do 20 r.ż. mają pierwszeństwo.. Rzadko zdarza sie by młodziutka dziewczyna oddała swą cnotę dorosłemu mężczyźnie, w wieku jej własnego ojca :)

Gość gość
A nie pomyslales autorze ze ta z ktora mialbys pisac moze to robic z kims jeszcze, z kilkoma?Ja tak robilam.Wydalo sie. A gdy chcialam powrotu to teraz on ma mnie w dopie. Ale ja go kocham naprawde i mam nadzieje odzyskac.Mam pewien plan. Ale i tak bede myslala ze on piszac ze mna nie zemsci sie i bedzie pisal z innymi lub pomysli ze ja nadal to robie i nie zechce powrotu?Moze nigdy mi nie bedzie ufal? ciagla niepewnosc .

Gość gość
18:19 hahaha :D no fakt, toż to wirtualne cudzolóstwo.. powinni cie ukamienować!! Swoja droga jak ktos z kim pisalas mogl odkryc, ze pisalas jeszcze z innymi? Jasnowidz? 18:17 ale to jest prostytucja ;)

Gość gość
18,34 Pomylilam sie. Wyslalam list do niego a byl przeznaczony do innego a w dodatku inni z tad mowili mu o mnie ze do nich pisze.Tu sciany maja uszy.

Gość gość
Pisałem z jedną po 60 i to dlugo ;)

Gość gość
21.42 dlaczego przestałeś?

Gość gość
Czy to Autor pisał z jedna po 60? :-P

Gość Sylwiaaaaaaaa
Autorze znalazłes juz kogos?

Gość gość
szukaj, szukaj może znajdziesz ;)

Gość gość
Nie autor pisał z 60 a powodów nie wyjawię tutaj bo są bardzo rozległe ;)

Gość gość
Sylwia? Jesteś jeszcze?

Gość gość
Powód był jeden i to bardzo delikatny. Narzekał, że ma bardzo małego penisa i chciał porady co zrobić by go wydłużyć. Jak również radził się czy z takim penisem może uprawiać seks.

Gość gość
Fakt, że dostał doskonałe rady bo mały penis nie zaniżył mu poczucia własnej wartości, a tym samym zyskał bardzo wiele młodych adoratorek.

Gość gość
Prawda? a co na to jego żona?

Gość gość
Nie znalazłem

Gość gość
Jest tu kobieta chętna do rozmowy?

Gość gość
Ja już w to nie wchodzę. Chciałam tylko pogadać, nic więcej. Nikt niczego mądrego nie napisał. Nie szukam nikogo do pary, ale niektórym to się po prostu w głowie nie mieści, no, że nie szukam ☹

Gość gość
A o czym tu gadać? Najdłuższy obecnie temat na tym forum to cuchnące nogi w trampkach :-)

Gość gość
Jeśli znajdzie się kogoś kto na tych samych falach nadaje to temat zawsze się znajdzie

Gość gość
Szukam dojrzałej emocjonalnie i nie tylko, kobiety do wirtualnej znajomości

Gość gość
Jusz ras byłam gwalcona pszes internety, podzienkuje ci spokojnie.