Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ona tak podoba się mojemu mężowi?nienawidzę gdy mnie porównuje

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką, mamy jedno dziecko i wszystko co nam potrzeba. Staram się być dobra mamą i żoną a mój mąż ciągle porownuje mnie z kobietą która ma 5 dzieci, jest śliczna i dba o siebie.Nie pracuje ale wiem że dobrze gotuje i dba o dzieci i dom. Mąż często daje mi ją za przykład, tzn. chce żebym była taka jak ona. Mówi że Sylwia to ma tyle dzieci a tak świetnie wygląda i że taka zaradna. A ja to niby jaka jeastem? Czy ja też mam urodzić tyle dzieci żeby mu pokazać jaka jestem zaradna i dopiero wtedy mnie doceni? Wk*** mnie to porównywanie!

Gość gość
Zacznij go porównywać do jej męża, że jaki zaradny bo potrafi utrzymać dużą rodzinę, a jego żona nie musi pracować i ma czas na dzieci i na siebie.

Gość gość
Chyba tak zrobię chociaż nie chcialabym mu robic przykrosci. Ale jak Kuba Bogu tak Bóg kubie

Gość gość
Od razu mu się odechce. Ale pewnie się wielce obrazi, bo faceci to hipokryci. Niech zgadnę, Ty pewnie pracujesz, a Twój mąż nie jest za bardzo majętny i niezbyt przystojny? Jaki jest mąż tamtej kobiety? Starszy? Atrakcyjny?

Gość gość
Ona ma przystojnego męża ale mój nie gorszy. Za to ja jestem od niej brzydsza i jestem na macierzynskim. Ale staram się dobrze dbać o dom , męża i dziecko. Nie wiem czego on ode mnie oczekuje

Gość gość
Ale czy jest zaradny? Ma kasę? Robi karierę?

Gość gość
Co masz na myśli mówiąc brzydsza? Tamta jest super piękna?

Gość gość
A z resztą chyba wiedział z kim się żeni, dlaczego teraz czepia się Twojego wyglądu?

Gość gość
Mój mąż nieźle zarabia , jest zaradny ale ja też jestem. Wiem że nawet inni Panowie oglądają się za tą Sylwią bo ma coś w sobie.jest bardzo zgrabna i nie wygląda na matkę tylu dzieci. Jest kochająca mamą , to widać i mojemu mężowi to tak się podoba że ona taka ciepła i zgrabna. Ja nie mam takiej figury A mam tylko 1 dziecko. I nie potrafię tak się ciągle uśmiechać jak ona. Ale co ja na to poradzę. Nienawidzę jej kiedy ją widzę. Mąż zawsze się do niej uśmiecha i ogląda się za nią

Gość gość
Nie dziwię Ci się, to podłe, jak zachowuje się Twój mąż. Porównywanie do kogoś lepszego, jest toksyczne, przecież nie zmienisz swojego wyglądu. Czy on uważa się za lepszego od Ciebie? Atrakcyjniejszego? Patrzy na Ciebie z góry?

Gość gość
A dobrze Ci tak - każda się rzuca do swojego chłopa "popatrz na tego i owego, on ma tyle i tyle kasy, jeżdżą na wycieczki i kupują samochody" to teraz Ty cierp, że nie jesteś taka piękna, miła i z******ta. Posmakuj swojej zupki.

Gość gość
gość dziś Z czego się cieszysz toksyczny frajerze? On go do nikogo nie porównuje. Nie jest zołzą.

Gość gość
Ale o co Ci chodzi? Ja nie wymagam od męża nie wiadomo czego. Nie wiem czy patrzy na mnie z góry ale ja chyba siedzę za cicho. Przytakuje mu i potem chodzę przygnebiona i smutna

Gość gość
Kochana zacznij mieć swoje zdanie, bardziej dbać o siebie zostawiaj męża z dzieckiem a Ty idź na siłownię, kosmetyki na paznokcie itp. Może za bardzo skupilas się na domie i dziecku a zapomniałaś o sobie ;-)

Gość gość
Na czym się skupiła? Na domie? Na nauce się skup lepiej. Pewnie po studiach jesteś i masz świetną prace a nie potrafisz poprawnie pisać.

Gość gość
Nie potrafię poprawnie pisać? Nie pisZe podania przecież

Gość gość
Swinia ten twoj maz. Musisz jasno i dosadnie powiedziec, ze jeszcze jedno takie porownanie, a moze sie pakowac i wypier... Do Sylwii robic jej kolejne 5 dzieciakow. Za miekka dla niego jestes i jeszcze szukasz u siebie przyczyny.

Gość gość
A gdzie mieszka ta Sylwia i ile ma lat?Jak wygląda ten jej że taki przystojny i gdzie się widujecie??

Gość gość
Kim jest jej mąż?

Gość gość
Mój mąż tylko RAZ porównał mnie do atrakcyjniejszej kolezanki. Najpierw zrobiło mi sie smutno, a potem... Powiedziałam mu że ma racje! Musze coś tym zrobić: Zamiast sprzątać w domu wieczorami musze iść na fitness - on posprząta, Koniec z tłustym jedzeniem- tyko sałatki, Co 2 miesiące fryzjer - najlepszy i najdroższy w mieście, Wymiana garderoby ze względu na nową figure i styl bycia Wogóle zrobiłam sie wygodna, mimo iz mogłam coś sama zrobić wołałam go do pomocy I w sumie jest mi lepiej tylko nie wiem czy jemu...

Gość gość
Zadałam pytanie .

Gość gość
Up.

Gość gość
Up.

Gość gość
On ma firmę budowlaną. Jest wysokim brunetem ona ma ok.38 lat

Gość gość
Nie napiszę gdzie mieszka bo jeszcze to przeczyta

Gość gość
Widujemy się na ulicy w kosciele

Gość gość
Co znaczy około?to nie wiesz ile ma?napisz miejscowość albo uznam że to provo.Nie wierze że w tych czasach ktoś ma tyle dzieci.Opsz jej wygląd skoro taka piękna.W jakim wieku są dzieci.?

Gość gość
Firme budowlaną??W bloku mieszkają?

Gość gość
Mają dom. Mieszkają w małym miasteczku tak jak my. Nie znam jej za dobrze i nie pytam o datę urodzenia. Dzieci mają (dokładnie nie wiem) 15, 14 10, 4 i chyba 10 m-cy najmłodszy.

Gość gość
Ale byłabym w****iona. A skąd w ogóle wie jaka ona jest na codzień? Może jest zolza. Ja bym mężowi zaraz powiedziała żeby się wynosił do Sylwii jak mu coś nie pasuje