Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja tam wolę ciepłe rodzinne kobiety a nie egoistki lewackie

Polecane posty

Gość gość
Wątkotfurca pewnie z tych, co myślą że aby byc prawakiem, trzeba sie dobrze schlać i wyryczeć coś durnego przeciw kobietom a potem przewalić sie na chodnik i zdychać we własnych rzygowinach.

Gość gość
Zostań na tym chodniku autorze i niech c****es da loda z połykiem. Dla chama to bez różnicy chyba :) A potem niech cię obeszcza i obsra.

Gość gość
lewaczka to np ta locha z hejtstop co doniosła na Pudziana te verde na pewmo jestes ? bo lewactwo to egoizm i konsumpcja.No i oczywiście oznajmianie z dumą że się abortowało dziecko.

Gość gość
Zostań na tym chodniku autorze i niech c****es da loda z połykiem. Dla chama to bez różnicy chyba :) A potem niech cię obeszcza i obsra.

Gość gość
Pudzian z kobietami jednak coś teges?

Gość gość
W zasadzie mało który facet wytrzyma długo z egoistką,małlo który trajtuje "wyzwolone" kobiety poważnie.Ich wyzwolenie to tylko pretekst do puszczania się na lewo i prawo.Nie przepadam za dewotkami,ale kobieta bez moralności to porazka.Taka to co najwyżej moze byc jednorazowym materacem dla mężczyzn.

Gość gość
" kobieta bez moralności to porazka.Taka to co najwyżej moze byc jednorazowym materacem dla mężczyzn. " A ten mężczyzna co wykorzystuje takie "materace" to ma moralnosć? Jeśłi tak uważasz to muszę Cię rozczarować - kobiety, które są bardziej konserwatywne (nie myślić z katolicyzmem) też patrzą na przeszłosć faceta i takiego puszczającego się nie będą chciały.

Gość gość
Nie zadaje się ze zboczonymi babami.I nie potrzebuje porad od wściekłych macic. Autor.

Gość gość
Też nie znoszę lewaków, nieważne jakiej płci. Lewactwo no normalnie jakaś zaraza jest!

Gość gość
Wściekła macicę to miała twoja matka.

Gość gość
".I nie potrzebuje porad od wściekłych macic." Bo Ty masz już ciągłe porady od swoich wściekłych, nigdy prawdziwie niezaspokojonych genitaliów.

Gość gość
Riposta godna lewaczki, brawo! :D

Gość gość
Zarzuty godne bezmyślnego pijanego prawaka.

Gość gość
" Zarzuty godne bezmyślnego pijanego prawaka. " Czemu od razu pijanego? Jak dla mnie to prawiczy prawak.

Gość gość
Jestem kobietą! :D

Gość gość
Bo Ty masz już ciągłe porady od swoich wściekłych, nigdy prawdziwie niezaspokojonych genitaliów. x zazdrościsz?:)

Nie, nie jestem. Ale kiedy byłam na tyle mała, by dzielić ludzi na lewych i prawych, i myśleć że trzeba wybrać jeden z dwóch zdefiniowanych schematów swiatopogladowych, stanowczo bliżej mi było do lewaka, feministki i zapraszam uchodźców. Za ciekawe uwazam, ze slowo 'prawak' pojawia sie na forum tylko po porcji wyzwisk na lewakow, nigdy jako pierwsze.

Gość gość
"Bo Ty masz już ciągłe porady od swoich wściekłych, nigdy prawdziwie niezaspokojonych genitaliów. x zazdrościsz?" Bycia prawiczkiem? W którym świecie to jest coś czego się zazdrości? Nawet księża mają życie płciowe :D

Gość gość
Nie popieram muslimów i nie chcę, żeby się tu sprowadzali, ale matką też zostać nie chcę. To kim ja jestem?

Gość gość
gość dziś Jesli nie chcesz muslimow to znaczy ze uzywasz mozgu w przeciwienstwie do lewakow.

Gość gość
7:01 wypoertalaj do swojej korpo