Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabrina7775

Moj ex mowi Ze mam isc do przodu, ale trzyma nasze wspolne zdjecie an profile fb

Polecane posty

Gość sabrina7775

Hej. Rozstalam sie z Chlopakiem 3 miesiace temu po 5 letnim zwiazku. Wczesniej juz zrywalismy na jeden dzien, ale zawsze prosilam, blagalam I wszystko bylo ok. Tym razem Tak naprawde. To Ja zerwalam, tym razem go nie prosilam Ani blagalam. Obarczalam go Za swoje porazki zyciowe. Nie Wiem dlaczego to robilam. Rodzice bardzo sie klocili - I czasami wydaje mi sie Ze Tak trZeba. 2 miesiace temu wypilam troche wina, emocje wygraly - I pojechalam do niego. Poprosilam go zeby zmienil to zdjecie, Ze jest mi ciezko I zeby mi porostu powiedzial Ze mam isc do przodu I Ze mnie nie Kocha. Gapil sie w podloge, I powiedz idz do przodu. Wie Ze jest mi ciezko, nie rozumiem dlaczego nie chce tego zdjecia zamienic ( na fb jest bardzo aktywny ). Zostawil u mnie documenty- zaproponowala mu przez SMS - Ze mu je wysle. Dosyc daleko teraz mieszka. Nie chcial. Napisal Ze Sam przyjedzie w przyszlym tygodniu ( Jakies 6 tygodni temu) I od tej pory cisZa. Rozumiem Ze jest mu lepiej z dala odemnie - ale nie rozumiem po co to zdjecie Dalej trzyma. Documenty Chetnie wysle. Moze sie mnie boi, Ze bede go blac ? A moze chce zebym blagala ? Napisz cie co o tym Myslicie please.

Gość gość
nie produkuj się provokatorko

Gość przykre realia niewypału
trzyma zdjęcie aby inne suki się załapały, musi je jakoś zwabić, a ty masz już zjèbaną psychike i do żadnego związku się nie nadajesz, marny twój los, pewnie zaczniesz chlać bo nic innego ci nie zostało raczej

Gość Sabrina7775
Raczej z tym Piciem to nie. Za pisalam sie na silownie, nie pale od 3 tygodnie I duzo lepiej wygladam. Nie rozumiem kogo mozna zlapac majac wspolne zdjecie na profile picture ze swoja ex ? Tylko Takie osoby ktore nie maja do siebie szacunku. Tobie by Takie zdjecie Pewnie nieprZeszkadzalo.

Gość gość
Ma cie w d***e.

Gość Sabrina7775
Boze, moze rzeczywiscie Jestem prowokatorem. Dzieki - otworzylas mi oczy !