Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia768

Dialog erotyczny

Polecane posty

Nie mogę zasnąć. Czy ktoś chce zabawić się w dialog erotyczny. polega to na tym, że ja zaczynam, a ktoś rozwija temat.zaczynam np: był ciepły , prawie letni dzień. Rajstopy, sukienka, buty i okulary. Po namyśle zdjęłam rajstopy. W galerii nie będą mi potrzebne.

Gość gość
a to idziemy do galerii to może majteczki też zdejmiesz pod sukienką nie widać a i kusić łatwiej ---- o coś takiego chodzi cz bardziej rozwijać

Gość Smirnoffek
Zauważyłem Cie obok stoiska z biżuterią. Piękna i powabna... przyglądałaś się z zainteresowaniem przez szybę wystawową... Chyba mnie zauważyłaś spojrzałaś i się uśmiechnęłaś. Pamiętam blask Twoich oczu...

Gość gość
no i widzisz kochanie jakiś przystojniak się gapi może pochyl się bardziej to biedak chodzić nie będzie mógł

Na stoisku z biżuterią, zauważyłam, że kilku panów udaje że oglądają pierścionki czy inne precjoza, ale gdy tylko bardziej pochyliłam się nad ladą, prawie poczułam jak rozbierają mnie wzrokiem.

Gość gość
mała nie tak mocno świecisz ogoloną cipką zaraz się na ciebie rzucą albo ja to zrobię

Specjalnie stanęłam na tle okna w lekkim rozkroku, wiedząc że promienie światła prześwitujące przez sukienkę pokazują że nic pod nią nie mam. Wtedy jeden z panów podszedł i spytał: Masz ochotę na lody?

Gość gość
tu zaraz obok jest park i lodziarnia otwarta pięknie będziesz wyglądać z lodem mam nadzieję że dasz polizać

Gość gość
Gosia nie ma kto sie Toba zajac ze tak przy kompie siedzisz do rana??

jestem samotną mężatką, bo mój mąż smacznie chrapie, a ja jestem wyspana:) A wracając do opowieści- Bez słowa wzięłam go za rękę i patrząc wyzywająco w oczy pozostałym facetom, poszliśmy w stronę toalet. Męska czy damska- spytałam- a może dla matki z dzieckiem?

Gość gość
wejdźmy do tej dla matki z dzieckiem bo w męskiej to zaraz kolejka się ustawi a i sprzątaczka ma wychodne a na balkoniku do przebierania maluchów będziesz miała wygodnie i ciasteczko na odpowiedniej wysokości i choć szybciej bo mi się lud roztopi

Gość gość
Dla matki z dzieckiem jest tam wygodny przewijak.

Gdy weszliśmy do środka zdążyłam powiedzieć -tylko bez całowania, OK- odpowiedział i wyjął to co miał w spodniach-ale ssanie tak?! - i zmusił mnie do uklęknięcia i bez ceregieli wsadził mi go całego, aż się zakrztusiłam. -Jaki wielki- pomyślałam kiedy po paru *****ch zrobił się twardy jak ...jak ..niewiem:)

Gość gość
no malutka ciągnij mocniej i tak ta głębiej zobaczymy gdzie masz migdałki no no jeszcze głębiej jaja mają się od brody odbijać i nie płacz pięknie okularków nie zdejmuj przydadzą się i zabierz rączki sama buzia pracuje szerzej otwórz ząbkami rysujesz no szybciej

Gość Smirnoffek
Szybko przeszlas do konkretow a liczyłem na długą grę wstępną:)

Gość gość
kretynka

Gość gość
ktoś kasuje wpisy wszędzie to samo

Gość gość
Nie kretynka tylko Gosia fantaziuje o tym zeby byc zdominowan. Brak jej poprostu tak zwanego zwierzecego sexu. A wy odrazu wyzywacie. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten co nie ma roznych wyuzdanych fantaji.

Gość gość
Gosiu pisz na @ alex.201@wp.pl

Gość gość
no co jest udusiłem cię pospiesz się bo tu jakiś namolny się dobija może go wpuścimy to zrobisz nam tik taka a potem zajmiemy się obydwoma dziurkami równocześnie

Musiałam pominąć grę wstępną, bo w tempie tego portalu prędzej bym zasnęła niż się pobudziła. Ale do rzeczy: Faktycznie ktoś zapukał w drzwi i nacisnął klamkę, a że nie zamknęliśmy się, wpadło do środka dwóch facetów którzy przyglądali się mi wcześniej.Nim zdążyłam cokolwiek powiedzieć miałam usta i ręce pełne roboty. Kiedy wszystkie trzy się prężyły, odwróciłam się, opierając na stole do przewijania bobasów i uniosłam sukienkę. Mam dni płodne-wyszeptałam- więc jeśli nie macie gumek, to proszę nie do środka.

Faktycznie! ktoś kasuje wpisy. Więc żeby nie było, że nie ma zakończenia to: Panowie pokłócili się kto ma mnie pierwszy zaliczyć, zrobił się harmider, wpadła ochrona, a że byli to sami emeryci, więc wystarczyło im że zobaczyli moją gołą pupę i puścili mnie wolno.Szkoda:) koniec

Gość gość
Gosia szybko zaczyna a jeszcze szybciej kończy.

Gość gość
no Gocha okularnico może następna randka może przestaną czesać temat