Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem szmatą

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem 4 lata. Od półtora bije mnie i ciągle wyzywa od szmat, dziwek... Zaczął od niedawna robić to ze mną na siłę nie obchodziło go to że nie chce. Potem w*****ał mnie w twarz jak szmatę. Dusił mnie. Już nigdy nie będę wartościową kobietą.

Gość gość
to co cie przy nim trzyma??

Gość gość
Nie jesteś szmatą, ten gnojek jest ześcierwiałym szmaciarzem. Ty jesteś trochę gluptasem, że nie odejdziesz od tego parszystwa.

Gość gość
szmatą jesteś tylko i wyłącznie dlatego że dalej z tym burakiem jesteś i nawet nie myślisz o tym aby odejść, to jest najgorsze w was kobietach... będzie was lał, tłukł, wyzywał, poniżał a wy i tak przy nim trwacie i jeszcze w sobie winy szukacie, jeszcze sobie tłumaczycie że czym bardziej was leje i sponiewiera tym bardziej kocha:o Macie nieźle nawalone pod dyńkami. Ale oczywiście normalny kochający facet który by was szanował to już dla was jest tylko frajerem...

Gość gość
9.16 Jeszcze raz powtarzam, ona nie jest szmatą! Popełnia błąd, że jest że szmaciarzem.

Gość gość
Baby to są p******e ostro. Siedzą z takimi debilami, a na starosc placz, ze zycie zmarnowane. Ale one chca ciagle emocji w zwiazku. A ze lanie po mordzie i traktowanie jak dziwke im to dostarcza to nie odejda. Swoja droga ostatnio siostra z chlopakiem zawiesila relacje, on jest mega dobry, wszystko dla niej robil l, no i siostrzyczka znowu zaczela sie spptykac z bylym co ją tlukl i n*******lal Gdzie tu logika? Aaaa, no tak, baby

Gość gość
To po co z nim jeszcze jesteś??! On najzwyczajniej na ciebie nie zasługuje!!

Gość gość
Dziewczyno to normalny zwiazek tak samo traktuje swoja zone to normalne zamiast nazywac sie ,,Szmata ,, powinnac nazywac sie wierna dzewczyna nic nie zmieniaj sie przyzwyczaisz sie i bedzesz szczesliwa Powodzenia .Jurek

Gość gość
Dziewka - dziewczyna od słowa dzifka. Hehehe

Gość gość
9.33 Wyjątkowo parszywy i podły wpis.

Gość gość
Swoj do swego ciagnie?

Gość gość
Odejść? Myślicie, że o tym nie myślałam. Próbowałam ale jest tylko gorzej szantażuje mnie, straszy.

Gość gość
jestes z nim ze strachu? czyli nie jestes jego dziewczyną tylko niewolnikiem. czym cie straszy? ze cie pobije? i tak juz to robi

Gość gość
Haha zalosna idiotka albo to prowo. Nagraj go jak cie szantazuje i powiedz ze albo ci daje 10 klockow na start albo mu zakladasz sprawe. Cwaniaki sa w obliczu takich bidulek jak Ty. pokazesz pazurki to spokornieje tak bardzo ze z samca alfa stanie sie kulejącym bezpanskim pieskiem. Chyba ze cie to jara no to spoko.

Gość gość
gośc 14:13 Jeśli to cię smieszy i myslisz, że takie sprawy się nie zdarzają to niestety sam głupcem jesteś. 1) zastraszona i szantażowana ofiara, poddaje się oprawcy 2) z policjom to nie tak cacy jak myślisz - zgłoszenie - wyrok - sprawca ukarany. Jakby tak było to nie dochodzi do tragedii, gdzie nawet facet mam kartotekę za znęcanie, zakaz sądowy a i tak bierze siekierę i idzie zabić kobietę. Nie słyszałes o tej i innych sprawach.?

Gość gość
Czym ? Że mnie zniszczy i nie będę miała życia. Powie wszystkim jaka jestem. Mam cichą nadzieje, że w końcu sam będzie chciał odejść.

Gość gość
Jesteś nienormalna, jak wyjdzie z domu do pracy czy gdzies to spakuj się i wyprowadź do rodziców, czy przyjaciółki, zostaw mu kartkę, że jest palantem i za takie traktowanie to nie ma o czym z tobą rozmawiać i tyle cię widział

Gość gość
Komu co powie?? Jakby jakiś chłopak, którego dziewczyna zostawiła powiedziałby, że jest szmata, to tylko bym go wysmiala. Nikt tego nie będzie brał na poważnie dziewczyno :o