Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem na czym stoję

Nic już nie wiem

Polecane posty

Gość nie wiem na czym stoję

Wczoraj wróciłam od ukochanego i było wszystko w jak najlepszym porządku do czasu. Do wieczora kiedy miałam go obudzić, bo ma remont mieszkania więc w odwdziece za gościnę zadzwoniłam, ale nie odbierał i byliśmy umówieni na 23 po czym zjawił się o wiele później.. Jeszcze ten czas przedłużal żebym mu dała kilka minut itp. Mało tego zarzucił mi parę cech, których chyba sam nie posiada m.in. niesamodzielnosc, życie z rodzicami, że znajomi powiedzieli mu, że obchodzi się jak z jajkiem, że nie będzie na każde moje skinienie, gdzie nigdy takiego czego od niego nie wymagałam o.o Wstawalismy rano, zdzwanialismy się, ustaliliśmy co ile będziemy się zdzwaniac (co 4 H tak do 6 h) i na wieczór głównie ok. 22-24 chwile oglądaliśmy i poszliśmy spać do czasu spotkania było wszystko w jak najlepszym porządku oprócz ostatniego dnia kiedy jego córka coraz gorzej się czuła, ja tak samo i chciałam żeby szybciej skończył ten remont i wtedy ponaglilam jego i jego kolegę przez co trochę się poklocilismy Seksu nie było jedynie pieszczoty i chyba przez 3 noce tylko. Bo padalismy i pytałam się czy nie jest zły jego odpowiedź brzmiała, że dziwne, że jesteśmy tyle ze sobą i do niczego nie doszło.. Wielu odradzalo mi przyjazd do niego i chyba mieli rację jednak zastanawia mnie dlaczego traktuje mnie w taki sposób? :-\ :'(:-(

Gość gość
Stoisz "na niczym" jak sądzę. Facet totalnie Cię olewa.