Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY BADBOY LATA ZA KOBIETAMI?

Polecane posty

Gość gość

NIE! TO KOBIETY LATAJĄ ZA BADBOY'EM...

Gość gość
badboy zawsze będzie miał dziewczn na pęczki, a mlasie będa skamlali i pytali np"kiedy ja będe miał w końcu dziewczynę ? "

Czasem role się odwracają. Przykład : mój ex-badboy od dawna namawia mnie na weekend spędzony razem. Z uwAgi na to, ze dzieli nas kilkaset km to nie jest takie łatwe :classic_cool: Postawiłam na swoim, ze za uja nigdzie nie jadę, mam go gdzieś! A on oznajmił mi przedwczoraj, ze skoro ja nie to on tu przyjedzie i zabierze mnie! I ze mam się nie wykrecac, bo on tego chce, chce mnie zobaczyć.

Gość gość
zobaczyć i stuknąć Studziu droga :)

Gość gość
Studzia, powiedz mi jaki jest sens dalej tkwić w tym bagnie ? Skoro zerwaliście to po jaką cholere ciągle masz z nim kontakt ?? Tkwisz ciągle w miejscu i ciągle rozdrapujesz stare rany. W ten sposób nigdy z tej chorej relacji nie wyjdziesz i będziesz się męczyć...

Gość gość
bo ona i tak do niego wróci... 🖐️ czyli studzia ten twój cały badboy zamienia się w goodboya, a taki już nie jest atrakcyjny - i co ty teraz z tym bidulko zrobisz? :D:classic_cool:

Gość gość
Idź dalej Studziu do przodu, a nie stój w miejscu, bo to jest jedyny właściwy kierunek. Spotkasz się z ex badboyem i znowu będziesz cierpieć kilka tygodni:O i tak w kółko, Macieju...

Gość gość
W dodatku ex badboy ma dziecko, które będzie się za nim zawsze wlokło wiesz ? Tego chcesz ??

Nie mam już żadnych ran, ja nie chce się spotkać, wolałabym tego nie robić, ale z drugiej strony wygarnac mu jakim jest oslem w twarz to było by coś przyjemnego. Nie chce go już! Miał swoje 5 minut, teraz kto inny będzie miał szansę być ze mną. :)

11:46 nie zamienia się w goodboya :classic_cool: dlatego, ze jasno postawił na swoim. A stanowczosc i wlasne zdanie to jedne z cech badbojowskich. Powiedział:"Studziu, zalamalas mnie, jesli Ty nie chcesz przyjechać to ja przyjade do Ciebie. Przyjeżdżam i juz. Dam znac w tygodniu dokładnie co i jak. Zabieram Cię i spędzimy ten czas tak jakby nic wokół nas nie istniało. Czekaj na mnie". Ja nie byłam zachwycona i warczalam wręcz na niego żeby go zniechęcić. On jednak zdania na razie nie zmienił : D a goodboy widzac moja reakcje zrobiłby tak jak ja sobie tego życzę :classic_cool:

Na początku tak. Bardzo umiejętnie adorują kobiety. ;)

Gość gość
no i ci sie to podoba że on robi tak jak sam chce, nie zważając na ciebie? a jak cie z/g/w//a/ł//c/i i pobije bo tak mu się zachciało to też będziesz szczęśliwa i zadowolona? jak cie spierze po ryju bo tak mu się zachciało to też będzie ok? albo jak cie będzie stawiał przed faktem dokonanym w wielu różnych poważnych sprawach to też będziesz taka zadowolona? Jaka głupia byłaś taka jesteś stulejaro...

Gość gość
12:09 smakosz zamknij pysk

Gość gość
Studzia w przyszły weekend zabieram Cie na kolacje do Atelier Amaro, chce byś mi towarzyszyła, daj namiar do siebie to się odezwe jakoś pod wieczór bo teraz spadam 🖐️

Gość gość
Studzia to może zrób w jajo tego twojego badboya, powiedz mu żeby przyjechał, nakręć go przez telefon, daj mu do zrozumienia że będą ostre seksy, potem spotkaj się z nim, niech cie zaprosi na jakąś kolacje, ubierz się mega seksownie, sukienka czerwona, szpileczki czerwone, ostro czerwono seksualnie mrrrauu... zrób się na bóstwo, zjedz kolację, a potem powiedz mu żeby Cię odwiózł do domu i zamknij mu drzwi przed nosem, będzie musiał obejść się smakiem :D nie skosztuje twojej słodkiej cipci :D a propo, masz bułeczke czy motyluś?

Nigdy by mnie nie zgwałcił ani nie pobił :classic_cool: chyba chlopczyku myślisz pojęcia. BadBoy to nie jest patologiczny zwyrol

Badboyem trzeba się urodzić. Nie można się nim stać od zaraz. Znam takiego chłopczyka w stylu smakosza i on też przejawial takie zachowania. Jak czytam to co on tam nabazgrolil, to jakbym widziała tamtego typka. Ani jeden ani drugi nie jest badboyem i nigdy nie będzie 🖐️

Gość gość
Piertolisz ciągle o tych badboyach jak nakręcona jakaś :D

Studzia to mądra dziewczyna i dobrze prawi. Widzieliśta kiedy, żeby kto z indyka koguta zrobił ?

Taki kontakt z badboyem wbrew pozorom ma korzysci. To owocuje w przyszłości. Duzo uczy :classic_cool: Ja np. już teraz wiem jak postępować z facetami, czego od nich oczekuje, na co sobie mogą pozwolić itd. Poradzę sobie z krnąbrnym badboyem :classic_cool: bo nie jestem z pierwszej łapanki. K-ce 👄