Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałbb35

Dlaczego kobiety po 30 na Sympatii dają zdjęcia sprzed 10 lat ?

Polecane posty

Gość michałbb35

Jak w temacie, jest to bardzo częste zjawisko niektóre nawet tego nie kryją i na fotce widać daty wykonania zdjęć, widziałem n.p. lato 2008, czyli prawie dekada temu, był to profil 34 latki wiec na zdjęciu miała 25 lat to oszustwo !!! Zdjęcia powinny być aktualne umieszczanie tych z czasów młodości jest bardzo nieuczciwe.

Gość gość
Bo przecież one mają takie dobre geny, że wyglądają o 15 lat młodziej :D

Gość gość
Oczywiście, że to nieuczciwe. A powód jest chyba oczywisty: zbrzydły;) Ale trzeba uczciwie dodać że mężczyzni też czasem dają fotki sprzed np łysiny czy z czasów jak nie mieli brzucha:P

Gość gość
To samo robią faceci,bylam na sympatii w 2007 i 2014 roku i byl koles z jednym zdjeciem przez te wszysykie lata :-\ juz nie mowiac o oszustach,ktorzy wstawiaja zdjecie z wlosami a teraz sa lysi albo lnieja, maja wielkie brzuszyska, okulary (a na fotach umiesnieni i bez okularow), gladka cera na zdjeciach a na zywo purchle,pieprzyki,brodawy na pol twarzy :O i standard czylu kazdy wpisuje wzrost 180cm nawet jak jest karyplem,a kurdupli tam bezmiar. Znalezc na sympatii faceta powzyej 175 cm to wyczyn a powyzej 185 prawdziwy cud

Gość michałbb35
dziś Ale u kobiet to zjawisko jest częstsze dlatego ostatnio przeglądam umawiam się tylko z dziewczynami poniżej 28 roku życia.

Gość gość
michałbb35 dziś nie wiesz czy jest częstsze czy tylko ci się tak wydaje, no chyba że umawiasz się też z mężczyznami:P

Gość gość
a dlaczego faceci nie maja zazwyczaj zeba 5 u gory???

Gość gość
Ja nie mam czwórki i wiem że już jestem skreślony.

Gość gość
Większość zdjęć profilowych kobiet ma więcej jak 5 do 6 lat. Takich sprzed kilku miesięcy do roku jest bardzo mało.

Gość gość
A faceci są tak paskudni,ze bez różnicy czy fotka z dzisiaj czy sprzed 15 lat,pasztety te same :-D

Gość gość
Kobieta po 30 niestety zaczyna z lekka więdnąć

Gość gość
wstydzą się zmurszałe torby, że już tak wyglądają. najlepsze jak się spotkają, a tu przyjdzie taka bromba niepodobna do tej ze zdjęcia hahaha

Gość gość
Dlaczego na sympatii sa szczuple, chude a na zywo grube z krotkimi wlosami

Gość gość
Dlaczego na sympatii sa szczuple, chude a na zywo grube z krotkimi wlosami

Gość gość
Niestety kobiety są bardzo przedsiębiorcze dlatego tak skutecznie handlują na straganach, dlatego starają się jak mogą by zachęcić do siebie.

Gość gość
Dla mnie takie kłamstwo ma bardzo krótkie nogi. przeciez dojdzie do spotkania w realu i wszystko się wyda. A jest internet i ludzie sie potem ostrzegają przed takimi co kłamią. A osoby zamieszczające nieaktualne zdjecia sa bardzo ale to bardzo naiwne. Na co one liczą? Na litośc drugiej strony?

Gość gość
najlepsze jest to że na portalach randkowych uważają że są atrakcyjne, śliczne i chcą tylko najprzystojniejszych mężczyzn

Gość Czarny Księżyc
Tak bywa ale nie zawsze:classic_cool:.

Gość gość
tez się spotkałem z tym zjawiskiem

Gość gość
Nie tylko kobiety,meżczyżni też wrzucają przeterminowane foty. Sama kiedyś spotkałam się z panem który zupelnie inaczej wyglądał na zdjęciu( bujna czupryna,szupły) a na spotkanie przyszedł facet prawue łysy "przypakowany"(troche za dużo ciałka)wokularach( bo wzrok się posuł).No cóz facet wyznał,że fotka jest sprzed 10-ciu lat.Rozumiem rok,dwa ale 10 lat to już różnica Tak postępują(oszukują) zazwyczaj osoby zdesperowane,które czują sie bardzo samotne i wrzucają foty z młodzieńczych lat na których" jakos" się przezentują .A potem myśla,ze" jak sie spotkamy to jakos to bedzie"

Gość gość
Zapomniałam jeszcze dodać,ze nie przeszadza mi łysina czy pare kg za duzo ale jak mozna wysłać zdjecie na którym wygląda sie zupelnie niz na focie.Idż potem z kimś takim na spotkanie i za chiny nie poznasz :)

Gość gość
Ja olalam po minucie trzech idiotów kłamców: - na zdjęciu ciacho 28 lat w marynarkach,na żywo arogancki do tego zakola jak u 50 latka ,spodnie bermudy, pasztet,zmarszczki,chciał mi zaimponować drogim autem,ale mowie mu sorry za staro wygladasz - 25 latek,180cm,brunet, przystojny. Na żywo: 165 cm (mojego wzrostu był), rudy,piegowaty, chydy,nie był w stanie mówić,bo taki nieśmiały :O -trzeci najgorszy, długo pisaliśmy,nie miał przesadzonych fot,przeciętny, 182cm,to juz myślałam,ze normalny...na żywo jednak tragedia...miał mniej niż 165 cm, zwisaly mu nogawki i rekawy jakby zabral ciuchy starszemu bratu :O pryszcz na pryszczu,cienki glosik i jąkała, do tego bredzil denne opowiesci ( w internecie pisalo sie ciekawie i normalnie), nie chcial sie odczepic , ciagle wydzwanial,chociaz go olalam,uwazajcie na niego,ma na imie Pawel

Gość gość
Pisał do mnie chłopak na sympatii, bardzo wysportowany. 175 wzrostu,27l, ja wtedy 29l, 169cm. Nie chciałam sie z nim spotkac bo bałam się,że będzie szukał laleczki,którą ja nie jestem, jego wystawiona w kadr wysportowana klata mnie odstraszała, napawała kompleksów. Ale dobra, tak nalegał, to wyszłam do niego. To co zobaczyłam moje nogi same automatycznie zawróciły spowrotem.

Gość gość
jak sie przeczyta wypociny takie jak post powyzej, to czlowiek się załamuje "poziomem" intelektualnym kobiet :(

Gość gość
Ja mam 38 lat, ale wyglądam na 26. Dałam na Sympatii świeże zdjęcia zrobione z tydzień przed założeniem profilu. Napisał 40-latek, ale też młodo wyglądał, dałabym mu trochę po 30-tce. Na spotkanie przyszedł facet wyglądający na lat 50 :o

Gość gość
Kobiety myślą ze jak wlana fote sprzed 10 lat i zwabia nieszczęsną ofiarę to potem jakoś to będzie :)

Gość gość
jeżeli kobiety w ogóle myślą, hihihi :) Dla facetów kobieta która jest za stara i do tego oszukuje to jest od razu skreslona

Gość gość
Zielona Sylwia racja. To dotyczy obu stron. Jak ktoś się zaniedbał to potem trzeba oszukiwać. A wiele jest takich osób

Gość gość
a ja biore wszystkie 1 max 2x potem juz nie chce , pisza dalej ale olewam jak bym zazadal zeby pokazaly date urodzenia z dowodu to by pouciekaly a tak jest 1 lub 2x przyjemnosc