Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mam moralniaka! ratunkuuuu!

Polecane posty

Gość gość

po pijaku przespalam sie z wieloletnim przyjacielem, ktory przyjazni sie tez z moja siostra... jak ja mu spojrze w oczy boze

Gość gość
jesteś tylko kobietą. udowodniłaś tezę, że każda kobieta jest tylko kobietą i zawsze nią będzie. każda.

Gość gość
Nie ma przyjaźni damsko- męskiej- zawsze tak twierdziłam i jak widać- nie pomyliłam się.

Gość gość
Uważaj! On może zechce to powtórzyć :).

Gość gość
każdą kobietę można zaciągnąć do łóżka, chyba tylko oprócz własnej siostry i matki, choć i tu miałbym wątpliwości.

Gość gość
Uważaj! On może zechce to powtórzyć :).

Gość gość
gość dziś każdą kobietę można zaciągnąć do łóżka, chyba tylko oprócz własnej siostry i matki, choć i tu miałbym wątpliwości. XX Jako kobieta ("niełatwa" :) gdyby co)- odpowiem Ci, że masz rację. Zależy tylko w jaki sposób facet to robi ): jeśli po chamsku- ma małe szanse ale są w tej dziedzinie prawdziwi "mistrzowie", nie zawaham się powiedzieć- "artyści" :). Jeśli mężczyzna jest delikatny ale jednocześnie stanowczy i konsekwentny to (idąc Twoim torem myślenia :) )- nie oprze mu się własna siostra a może i matka :):):):):) Pozdrawiam.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego masz moralniaka. Czy jesteście w związkach? On ci się nie podoba?

Gość gość
A on udowodnil ze jest tylko facetem

Gość gość
jeszczce z babcią trzeba by wypróbować, ale jest w zaświatach.

Gość gość
Chodzi o to, ze pilismy przez 3 dni w wiekszym gronie i stalo sie. On zaczal , nie wiem ja glupia myslalam, ze to zarty a potem jakos poszlo :(:( kuhva...

Gość gość
A skąd te smutne minki? Był aż tak kiepski?

Gość gość
ale pilismy juz wczesniej i nic ,a teraz oO... Nie wiem kurde stracilam panowanie nad swoim cialem i umyslem, bylam strasznie wstawiona i niewiele pamietam

Gość gość
Wlasnie ten byl delikatny ale tez konsekwentny , najgorsze jest to,ze nie naleze do latwych, nie wiem co sie ze mna stalo. Dziewictwo stracilam pozno jak na te czasy bo miesiac przed 19 urodzinami. Mialam tylko jednego chlopaka a mam juz 24 lata Pilam nie raz i nigdy nikomu sie nie udalo,nawet jak bylam sama od dluzszego czasu...

Gość gość
znamy sie 18 lat, rety rzygam tym

Gość gość
A nie chcecie być razem?

Gość gość
Autorko, nie pij tyle. Najgorsze w tym, ze jak sytuacja była spontaniczna, żeby to się jakąś ciążą nie skończyło... A że piliście prze 3 dni... czyżby jakiś "wyjazd integracyjny"? Tam się często takie rzeczy dzieją... he-he

Gość gość
15:43 tekst pseudo nauczycieli podrywu za 1,50 który nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Zapamiętaj: Jeśli nie podobasz się kobiecie i nie zaiskrzy to MOŻESZ STARAĆ SIĘ O NIĄ LATAMI NA WSZYSTKIE SPOSOBY A I TAK ZOSTANIESZ TYLKO KOLEGĄ BO JEJ NIE POCIĄGASZ. Nie dajcie się zwieźć tym ściemom faceci. A jak kobieta jest wami bardzo zainteresowana TO SAMA będzie prowadzić do zbliżenia. Autorka albo jest głupią puszczalską albo facet jej sie podobał alko nie jest usprawiedliwieniem

Gość gość
nie

Gość gość
hehe :p pierwszy raz tak dlugo pilam,bylam ledwo zywa...przedluzylismy sylwka :) ciazy raczej nie bedzie bo dostalam wczoraj okres :)

Gość gość
No cóż, dałaś d**y facetowi. Właściwie nikt nie zmusza Cię do bycia trudną. Co by się stało, jakbyś uprawiała seks te pare razy. Choć osobiście jestem zwolennikiem stałych związków. Ale też nikogo w dzisiejszych czasach bym Ci do takiego związku nie polecił. :P

Gość gość
Pijaną laskę dymać nic przyjemnego.

Gość gość
A ile lat on ma?

Gość gość
Nie ze podoba ale lubie go,nie wiem juz co mam powiedziec chyba nie mam usprawiedliwienia dla siebie =( To moja 1 'przygoda'. I to z przyjacielem...nie odzywam sie do niego bo jest mi strasznie wstyd. 16:19 tylko,ze 99% kobiet ma przygody , a jakies 90% znacznie wiecej niz 1 i gorsze... on ma 28

Gość gość
Jak był fajny seks, to co w tym złego. Oboje tego chcieliście.