Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety martwią się o to czy są kobiece dla mężczyzn?

Polecane posty

Gość gość

Skąd bierze sie ta potrzeba sprawiania wrażenia niedostępnej, tajemniczej, delikatnej itd. Dlaczego nie doceniają własnych zalet i nie szukają kogoś kto polubi, a potem pokocha, ich charakter jako czlowieka?

Gość gość
ja akurat naturalnie jestem delikatna i tajemnicza ,co nie znaczy że nie rozmawiam :-) np. mam szokujące poglądy a nie mogę udawać ,dlatego milczę ,jeśli rozpoznam podobną osobę 1 na 30 osób albo mniej,możemy więcej rozmawiać,z babami nie rozmawiam wcale o tym co ważne ,wysłuchuje tylko poradzę dla świętego spokoju i chce już iśc w swoją strone,a z tego co zauważałam nikt nie udaje delikatnej przeciwnie to są walce,najgorzej jak hałaśliwe

Gość gość
ale ty jesteś wyjątkowa i z babami nie rozmawiasz... :)

Gość gość
co jest w tobie delikatnego i tajemniczego? ja widzę nudę i zarozumialstwo.

Gość gość
widzisz pikselki :-) i swoje myśli nic więcej

Dlaczego nie doceniają własnych zalet i nie szukają kogoś kto polubi, a potem pokocha, ich charakter ich charakter jako czlowieka? x mówisz o miłości przyjacielskiej, a nie kobiety i mężczyzny. wbrew lewackiemu pitoleniu, kobieta i mężczyzna to dwa odrębne systemy z określonymi cechami, które trzeba pielęgnować, jeśli chcesz mieć ten rodzaj miłośc*****elęgnowanie we mnie jakiejś cechy ZGODNEJ Z MOJĄ PŁCIĄ nie sprawia, że jestem mniej sobą - bo JA jestem określonej płci. verstehen?