~~Kasia94~~ 0 Napisano Styczeń 8, 2017 Witam szukam dobrego ginekologa, staram się z mężem o 1 fasolkę ale niestety bezskutecznie do kogo się wybrać???? jest dużo lekarzy ale nie dość kompetentych.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2017 Polecam doktor Palicką i doktora Konefke,Cieminski tez ok.Odradzam Marka Piliszczuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
~~Kasia94~~ 0 Napisano Styczeń 8, 2017 ogolnie chodze do Lek. Justyna Kuchta - Musiałek ale przymuje tylko w poniedzialki i niestety monitoring nie wchodzi w gre... a o P. Palickiej slyszalam roznie opinie ale zazwyczaj dobre, a Piliszczuk szkoda słów.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2017 Markiewicz, Studzinski. Konefke odradzam. Umawia na godz a potem czekasz trzy bo kolejka. Poza tym zlekcewazyl moją bezpłodność. Dopiero Markiewicz mi pomógł i zaszł am w ciążę. Piliszczuk brak słów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2017 Palicka prowadziła mi ciąze,bardzo trudną.Piliszczuk omało swoją decyzją na patologi ciązy syna mi nie zabił a u kolezanki zlekcewazył toksoplazme i wade serca u dziecka.Konfka ma dobrą opinie jako ginekolog onkolog,pomogł tez znajomej po 4 ciázach trudnych urodzic zdrowe i zywe malenstwo.Cieminski tez u znajomych kobiet ma dobrą renome,ponoc tez Kus i Kisiel( ja mam złą opinie, w 2003 robił mi cc i był niekompententny i chamski) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
~~Kasia94~~ 0 Napisano Styczeń 8, 2017 Zależy mi na dobrym lekarzu który nie bagatelizuje żadnych objawów i szuka przyczyn. Myslałam o naszej słupskiej invictie ale podobno tez tragedia juz sama nie wiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maria.marysia.mama 4 Napisano Październik 21, 2019 Przemiła, empatyczna Pani Doktor. Gorąco polecam wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom. Prowadziła ciążę mojej siostry . Zawsze odbierała telefon i odpowiadała na wszystkie pytania. Jeżeli będę w ciąży to też pójdę do dr Warzywniak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach