Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

B A B Y sa jakies dziwne.....

Polecane posty

Gość gość

Tak, sama jestem babą, ale albo to ja jestem nienormalna albo one.... Nie potrafię siedzieć na przerwie w pracy z koleżankami ( wszystkie ok. 30 lat..), te wstrętne ploty... Tak, sama czasami wyrażę zdanie na czyjś temat, ale bez przesady...teksty typu : ta to powinna, ta to ma faceta, jak ona wygląda...blabla bla. Skoro o innych tak mówią, to o mnie też i każda, każdej w jej nieobecności d**e obrabia.... Najczęściej baby nie mówią sobie komplementów, nie... one najczęściej krytykują : po co zmieniłaś kolor włosów ( wcześniej jakoś nie wyrażały opinii typu: ładny masz ten kolor ) itp. To jest takie toksyczne, że chciałabym być facetem hmm A już te puste rozmowy rodem z "trudnych spraw..."... <ściana>. Nie wiem, może to ze mną jest problem i jestem jakaś aspołeczna ale wśród męskiego towarzystwa lepiej się odnajduję. Bo baby są wstrętne i na serio....bardzo rzadko spotykam fajną, życzliwą babkę wink Macie podobnie?

Gość gość
To nie zalezy od plci, tylko od poziomu intelektualnego osob z otoczenia.

Gość gość
takie jest jakieś 90 procent kobiet. Mało która kobieta potrafi wytrzymać z innymi kobietami bez złośliwości i robienia "koło doopy" Relacja matka - córka zresztą w późniejszych latach wygląda dokładnie tak samo