Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wojna z powodu kolegi

Polecane posty

Gość gość

Do mojej koleżanki z pracy zarywał jeden chłopak.Widać było po nim że bardzo mu zależy i mimo tego ,ciągle odprawiała go z kwitkiem to podobało jej się to.Oficjalnie nie chciała się z nikim wiązać.On w pewnym momencie wycofał sie i przestał sobie głowę nią zawracać.Ona oficjalnie głosiła ze w końcu dał jej spokój i tak jej dobrze.Kilka dni temu miałam z firmy służbowy wyjazd w teren.Poprosiłam właśnie tego chlopaka żeby pojechał ze mną(pracuje w tej firmie co ja)bo był dobre obeznany w temacie.Gdy wróciliśmy i ona zobaczyła jak podjechaliśmy jednym autem zaczęły się cyrki.Przestała się do mnie odzywać,zaczęła obgadywać przy mnie tego kolege,jemu nawet cześc przestała mówić.Ostatnio do dziewczyn gdy podjechałam pod budynek pracy powiedziała,ze nie może na mnie patrzeć.To wszystko się zaczęło od momentu kiedy zobaczyła mnie razem z tym kolegą o co jej chodzi???

Gość gość
ona zachowuje się jak pies ogrodnika

Gość gość
lubi grać niedostępną. W gruncie rzeczy zależy jej na nim

Gość gość
Może boli ja to, ze kolega przestał zwracać na nią uwagę i myśli, ze on się teraz Toba interesuje. Ojoj biedne jej ego, juz nie jest miło lechtane :D. Ona jest raczej z tych proznych kobiet które chcą być wielbione nawet jeśli dają komuś kosza, po prostu lubią to. Nie daj się , wypomnij jej to i powiedz, ze jest psem ogrodnika, może się jej glupio zrobi i przestanie.

Gość gość
Chcesz abyśmy snuli swoje teorie i fantazje na podstawie kilku zdań?

Gość gość
Nie chodzi o teorie i fantazje.Wiadomo też tylko rozmowa z nia rozwiąże spór ale opisalam to aby miec obiektywną ocene.Mi się wydaje że jednak jej zależy na nim.Dla mnie on jest tylko kolegą.Swoją drogą takie utarcie nosa przyda się jej!!!

Gość gość
Chłopak zaspokajał jej próżność. Gdy zobaczyła go z inną, ukłuła ją zazdrość, że nie będzie już wokół niej skakał. Polki mają nawalone we łbach.

Gość gość
Sama nie wie czego chce,ta Twoja koleżanka

Gość gość
11.51- dokładnie. Dlatego powinnas wytknac jej to i opisz nam tutaj jak zareagowała próżna księżniczka :D.

Gość gość
Jemu naprawde na niej zależało a ona coż cała w skowronkach ale zawsze jakoś go zbywała.Jak miała gorszy humor to mu się obrywało.On to wszystko jakoś spokojnie przyjmował i nie przeszkadzało mu to.Gdy on zdecydowanie wycofał(a dlugo o nią zabiegał) się wszystko sie zmieniło dobry humor u niej to już historia.Macie racje jak mnie zdenerwuje to jej pocisne.Zachowuje się jak pies ogrodnika.W sumie jakby jej na nim nie zależało to by nie miała teraz pretensji o jakiekolwiek moje relacje z kolegą.To chyba logiczne.

Gość gość
zazdrosna