Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiakrupa 098

Karma vollmers co sądzicie??

Polecane posty

Gość Gosiakrupa 098

Witajcie Nasz pies 5 letni ostatnio stał się bardzo osowiały, zmęczony. Byłam wczoraj z mężem u weterynarza i stwierdził, że brakuje mu witamin, polecił nam karmę vollmers. Przyznam się że pierwszy raz słyszę o tej karmie co o niej myślicie używa ktoś?

Gość Justysiakkkk
My właśnie też mieliśmy ten sam problem z naszą suczką i po zmianie karmy na vollmers problem się rozwiązał także polecam w 100%

Gość Marlena36
ta karma na vollmers.pl jest tania, dużo tańsza niż np, artemis który wcześniej podawałam mojej suczce, myślicie, że będzie dobra? nie chcę jej podawać marketówek, a vollmers ma dobre opinie w necie i zdrowy skład, warto kupić?

Gość Marlena36
Ma 4 lata, także dorosła :) no ta karma vollmers crossis wygląda w porządku, ma dużo zdrowych składników, więc chyba ją zamówię, oby suni posmakowała :)

Gość gośćMarekses
Vollmers crossis podaje moim dwóm psom od ponad roku i zawsze zdrowe, mają ładną sierść, nie chorują itd :) jedna z lepszych karm w dodatku niedroga, nie dziwi mnie że coraz częściej weterynarze nawet ją polecają

Gość kondi26
A jaką karmę vollmers polecicie dla szczeniaka ? czytałem, że dużo osób chwali tą markę. Na stronie vollmers.pl maja tego dużo a ja się nie znam na karmach za dobrze

Gość gość
to szczeniak jakiej rasy? jakichś mały psów, dużych?

Mam do Was pytanie. Karmicie może swoje psy jakąś karmą holistyczną, np. Uniq Nordic Gold https://uniqnordicgold.pl/ ? Widzicie jakieś efekty? Z tego co słyszałem tego typu karma jest najzdrowsza dla psiaków.