Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa ma do mnie pretensje ze mój syn ma lepszą więź z moja mamą!!

Polecane posty

Gość gość

A sama sobie na to konsekwentnie pracuje. Nigdy nie odwiedza wnuka a moja mama odwiedza. Nie spędza z nim ani godziny w miesiącu sam na sam. Dziwi się ze wnuk jej nie poznaje. Rzuca aluzje ze "no tak, tamta babcia lepsza" do 5 miesięcznego chłopca

Gość gość
Po co spamujesz tym samym tematem po raz wtory?? Powiedz starej babie, ze skoro go nigdy nie odiwedza to jak ja ja pozmawac? Geby nie masz? My z forum mamy isc z komitetem jej to powiedziec?:O

Gość gość
Powiedziałam jej to przy całej jej rodzinie ale ona dalej uparcie to powtarza i mnie denerwuje!

Gość gość
Powiedz teściowej że powinna się cieszyć że syn ma z rodziną dobre relacje i takie szczęście że ma fajną teściową ;). Skąd te pretensje i dlaczego akurat wobec ciebie? Jeżeli już musi mieć z takiego powodu pretensje to tylko wobec siebie samej bo to ona jest widać źródłem swojego niezadowolenia.

Gość gość
To jest typ psa ogrodnika- sama nie weźmie ale zazdrosna ze inni biorą. Niestety te argumenty które przedstawiasz do niej nie trafiają. Mam wrażenie ze dopierdziela dla sportu.

Gość gość
Ja nie jestem zazdrosna o to że teściowa syna jest faworyzowana przez matkę dziecka.Pracuje i nie miałabym czasu zajmować się wnuczką.Od lutego przechodzę na emeryturę, ale to nie znaczy że będę niańczyć wnuki.

Gość gość
13:16 a tobie mamusia/tesciowa nianczyla, prawda? dzisiejsze babcie to leniwe doopska, które same kiedyś podrzucały dzieci jak kukulki a teraz "nie będą nianczyc" nawet 3 godziny w miesiacu jak matka z ojcem chca isc gdziekolwiek sami