Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tymi owocami na fb ?

Polecane posty

Gość gość

Ludzie po prostu pisza nazwy owocow. Kazdy cos innego. O co biega ?

Gość gość
Jakas nowa moda zas ....

Gość gość
gimnazjum znowu się bawi

Gość gość
Chodzi o walkę raka piersi. Każdy owoc oznajmia w jakim kobieta jest statusie związku.

Gość gość
A tak w ogole chyba chodzi o to co kto sobie wkłada do c//py lub d//py

Gość gość
Dziewczyny! nadszedł ten czas roku kiedy po raz kolejny poprzez grę staramy sie wzbudzić świadomość zagrożenia rakiem piersi. Jest to bardzo proste i chcialabym aby WSZYSTKIE z was wzięły w tym udział. Dwa lata temu pisałyśmy w naszych statusach na FB kolor naszej bielizny. Mężczyźni całymi dniami zastanawiali się o co chodzi z losowymi kolorami wypisanymi na profilach dziewczyn. W tym roku odnosimy sie do statusu naszego życia miłosnego. Nie odpowiadajcie na tę wiadomość, po prostu napiszcie odpowiednie słówko na waszej tablicy i wyślijcie tą prywatną wiadomość do wszystkich dziewczyn z waszej listy kontaktów!!! BORÓWKA - wolna ANANAS - to skomplikowane MALINA - nie chcę/nie mogę się zaangazować JABŁKO - zaręczona WIŚNIA - w związku BANAN - mężatka AWOKADO - jestem tą lepszą połówką TRUSKAWKA - nie mogę znaleźć mojego Księcia z Bajki CYTRYNA - chce być sama RODZYNKA - chcę wyjść za mojego partnera Ostatnim razem gra z bielizną była wspomniana w telewizji, zobaczmy czy w tym roku też się nami zainteresują. Skopiuj tą wiadomość i wyślij ją do wszystkich koleżanek. Nie zapomnij uaktualnić Twojego statusu.Wyślij tę wiadomość do swoich koleżanek, tylko do kobiet.! Następnie wklej serce na tablicy osoby, od której otrzymałaś tę wiadomość. Jeśli ktoś zapyta, dlaczego masz tyle serduszek - nie odpowiadaj. Robimy to, bo to tydzień walki z rakiem piersi. Mały gest (żeńskiej) solidarności. Serce zrobisz < oraz 3 (bez spacji). W imieniu wszystkich kobiet, dziękuję

Gość gość
żałosne w uj

Gość gość
A co to ma wspólnego z RAKIEM PIERSI ? Badajcie się częściej, a nie głupoty wypisujecie:o Kto to w ogole wymyślił ?!

Gość gość
oczywiscie, ze trzeba sie badac, ale kto to robi?? malo ktora, kazdemu w wieku 20-30-40 lat wydaje sie ze bedzie zyc wiecznie i latwo powiedziec: trzeba sie badac, a kiedy ty bylas sie badac? musowo cie wzieli bo masz 50 lat? czy uwazasz, ze w wieku 20 jeszcze masz czas i tylko krytykujesz starsze??? takie wlasnie debilne dla ciebie akcje sprawiaja, ze ludzie MOWIA o tym, MYSLA o tym i ida sie zbadac :O