Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luty wakacje

Polecane posty

Gość gość

Gdzie jechac w 2 polowie lutego zeby zazyc troche sloneczka? Jakies pomysly, rady, sugestie?

Gość gość
dzieki.... you are so kjut.

Gość gość
Może Stambuł? Noclegów warto poszukać na bookaparcie, mają dobre ceny :)

Gość gość
Prosze o sugestie i podpowiedzi.

Gość gość
poprosze o rady

No ja już planuje wakacje, bo teraz to tylko do znajomych do Bukowiny, ale jakbym miała jakieś obcykane kwatery za granicą to może bym i zimą na narty gdzieś w Alpy np.

Gość emilka55
Stambuł to w sumie fajne miejsce, gdybym miała wolne to bym sobie zarezerwowała noclegi na bookaparcie :) w wakacje to może postawię na Hiszpanię

Gość Maderka
Rok temu byłam z chłopakiem na Maderze. Nocleg znaleźliśmy na Interhome. Nie było upałów ale było bardzo przyjemnie,mieliśmy bardzo fajny apartament, polecam.

Gość KingJ
Ja tam jestem za opcją Interhome - przede wszystkim nie płacisz za nic, co nie jest niepotrzebne, tylko za nocleg. Samemu się organizuje atrakcje, co dla mnie jest najlepszym rozwiązaniem, bo można lepiej poznać miasto, do którego się jedzie.

O brzmi ciekawie, a można tam zabrać zwierzaka, kota albo psa, bo często mam z tym problem. Dzięki za podpowiedź zobaczę sobie

Gość gość
Leć na Kanary :) Tam masz słońce cały rok :) Osobiście właśnie planuję tam wakacje w najbliższym czasie i mam tylko problem z dojazdem na lotnisko: samochodem trochę się boje, kolej z mojej miejscowości nie dojeżdża a połączenie https://www.okbus.pl/strony/page/dojazd-z-torunia-na-lotnisko-modlin nie wiem czy okaże się punktualne, bo jeszcze nigdy nim nie jechałam.

Gość KingJ
A ja właśnie zastanawiam się, które nietuzinkowe miasto warto byłoby odwiedzić, a jest w ofercie Interhome. Myślałem o portugalskiej Bradze. :) Albo ogólnie północ Portugalii. No nie wiem, jeszcze się zastanowię.

Gość gość
Wolałabym pojechać w góry. Pojeździć na na nartach. Razem z mężem zaplanowaliśmy wyjazd do Karpacza. Bardzo mi się tam podoba i jestem bardzo zadowolona. Noclegi znalazłam na portalu http://otonoc.pl/noclegi-Karpacz mają tam Państwo sporo ciekawych ofert.

Gość gość
Ja mogę polecić Białkę Tatrzańską. Nigdzie indziej nie zażyjemy takiego słoneczka jak tam :) Ja od lat tam zawsze jadę w zimie do kwatery u Państwa http://www.domekwbialce.pl/. Bardzo ładne pokoje o wysokim standardzie.

Gość Monikaa1992
Wszstko zależy, czy to faktycznie chodzi o zmianę klimatu i dużo słońca, czy jednak bardzo tradycyjny wyjazd na narty. Jeszcze spokojnie można poszukać czegoś w Itace w last minute na pewno znajdą się ciekawe opcje jeszcze na zimowe wakacje.

Gość gość
Zgadzam się w Polsce też w luty można złapać słonko :) Mogę polecić Wam Karpacz. Byłam tam w październiku i było wspaniale. Chwila oddechu, aby móc dalej żyć w pośpiechu :) Noclegi w Karpaczu znalazłam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Karpacz

Gość Mjo
Zimą to wyjazd na narty, uwielbiam jeździć do Austrii lub Włoch świetne trasy mają. Na zagraniczne wyjazdy zawsze jeżdżę ze znajomymi, bo rezerwujemy apartament przez Interhome i cenowo wychodzi taniej niz w Polsce. Jak mam możliwość wyjazdu na 2-3 dni to wybieram Białkę ale to przed lub po sezonie.

Gość OJ_OJCIEC
Jeszcze trochę lutego zostało. ;) Ostatni weekend miesiąca sobie zaklepałem z Interhomem.

Gość pol_litra
Ojciec, slyszalem o nich na fejsie, sporo znajomych sie udziela na ich fanpejdzu.

Gość jarecki1212
Ja polecam na zimowe ferie albo jakiś urlop Białkę Tatrzańską. Trochę mniej ludzi niż w Zakopanem, ale widoko przepiękne, i stoków też nie brakuje. Byliśmy na początku lutego z dziewczyną ;) i akurat w ostatniej cheili udało nam się przez noclegowo zarezerwować w takiej fajnej Willi. Okolica też fajna można zwiedzić blisko do Doliny Kościeliska, Chochołowskiej, czy na Morskie Oko. Nie możemy się dozekać końca roku, bo już w grudniu chcemy tam wrócić na weekendowy wypad. https://www.noclegowo.pl/zakopane/3518-zakopane-tanie-noclegi-willa-danuska/

Gość gość
Raczej ferie:) Ja uwielbiam góry, nic nowego. Moc super fajnych noclegów podrzucił nam znajomy na www.zaplanujwczasy.pl . Dajcie mi znać co warto wynająć na góra tydzień w Zakopanem