Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudna sytuacja w pracy, kara

Polecane posty

Gość gość

Witam, bardzo potrzebuję Waszej mądrej rady, strategii. W pracy szef działu na podstawie donosu niesprawdzonego, wręczył mi dyscyplinarne zwolnienie, potem je zamienił na upomnienie. Odwołałam się od tego i przyniosłam dowody na moją niewinność. Te dowody zaniosłam dyrektorowi nad moim szefem działu i szefowi bezpośredniemu. Szef działu nie miał dla mnie czasu. Dwaj pozostali przeczytali, ale sprawa poszła do ukarania i kara została mi przyznana. W sądzie dyscyplinarnym moje odwołanie uznano. Nie wiem jak się teraz zachować, co zrobić?? Prosze o pomoc.

Gość gość
Sad anulowal kare? moze powinnas isc do sadu pracy od razu z tym zwolnieniem dyscyplinarnym. pracodawcy unikaja tego, nawet, gdy jest zasadne, bo ciezko udowodnic

Gość gość
Już kara została cofnięta, bo dostarczyłam dowody, że to nie prawda. Ale nie wiem co teraz zrobić, czuję się okropnie i tak, nie wiem co zrobić, czy z nimi rozmawiać, czy nie. Uważam, że powinni mnie przeprosić, poza tym i tak juz na wiele sposobów zostałam ukarana - przy podziale godzin, dostałam najgorsze, odmówiono mi wyjazdu w delegacje, itd.