Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czyje dziecko ?

Polecane posty

Gość gość

WITAJCIE ! Juz sama nie wiem czy zwariowalam od tego myślenia , zacznę od początku rozszlam sie z moim ówczesnym chłopakiem , z racji odreagowania zaistaniała sytuacji pojechałyśmy z koleżanka na domówkę do mojego byłego chłopaka. ( był to około 18 lipca )Byłyśmy pijane i z powodu ze była to Noc miałyśmy daleko do domu zostałyśmy u niego ( to był wielki błąd ) spaliśmy wszyscy razem w jednym łóżku , odrazu poszliśmy spac każdy był pijany , nie pamietam abyśmy cokolwiek robili , koleżanka mówi stanowczo , ze nie tym bardziej ze miałam spodnie wiec czułabym gdyby je odpiął albo gdyby do czegoś doszło , on sam mówi ze nic nie było , pogodziłam sie z moim ówczesnym chłopakiem potem pod koniec lipca miałam normalny 7 dniowy okres ( obfity jak zawsze ) teraz jestem w ciazy z badania usg wynika ze zaszłam 1 sierpnia czyli po zakończonej miesiączce lekarz mówi Że termin jest raczej pewny ponieważ przyszłam do lekarza bardzo szybko i wtedy pomyłka jest minimalna , a ja wkręcam sobie ze to może być dziecko tamtego byłego ale przecież wtedy by sie to nie zgadzało ponieważ okres w czasie ciazy nie jest możliwy , wariuje pomóżcie błagam bez hejtow ( wiem ze to ogromny błąd ) dodam ze 20 sierpnia miałam plamienie ( z powodu zagniezdzajacego sie zarodka )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować