Gość gość Napisano Styczeń 9, 2017 WITAJCIE ! Juz sama nie wiem czy zwariowalam od tego myślenia , zacznę od początku rozszlam sie z moim ówczesnym chłopakiem , z racji odreagowania zaistaniała sytuacji pojechałyśmy z koleżanka na domówkę do mojego byłego chłopaka. ( był to około 18 lipca )Byłyśmy pijane i z powodu ze była to Noc miałyśmy daleko do domu zostałyśmy u niego ( to był wielki błąd ) spaliśmy wszyscy razem w jednym łóżku , odrazu poszliśmy spac każdy był pijany , nie pamietam abyśmy cokolwiek robili , koleżanka mówi stanowczo , ze nie tym bardziej ze miałam spodnie wiec czułabym gdyby je odpiął albo gdyby do czegoś doszło , on sam mówi ze nic nie było , pogodziłam sie z moim ówczesnym chłopakiem potem pod koniec lipca miałam normalny 7 dniowy okres ( obfity jak zawsze ) teraz jestem w ciazy z badania usg wynika ze zaszłam 1 sierpnia czyli po zakończonej miesiączce lekarz mówi Że termin jest raczej pewny ponieważ przyszłam do lekarza bardzo szybko i wtedy pomyłka jest minimalna , a ja wkręcam sobie ze to może być dziecko tamtego byłego ale przecież wtedy by sie to nie zgadzało ponieważ okres w czasie ciazy nie jest możliwy , wariuje pomóżcie błagam bez hejtow ( wiem ze to ogromny błąd ) dodam ze 20 sierpnia miałam plamienie ( z powodu zagniezdzajacego sie zarodka ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach