Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż ma profil na Facebooku.Ani słowa ,że ma żone

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to pierdoła...ale jak widze inne małżenstwa kolezanek, to ich mezowie maja mocno podkreslone ,ze widac to nawet "publiczne" ,ze są w zwiazku małżenskim. To takie podkreslenie.... No czy ktos ma tak jak ja....:(

Gość gość
po ile macie lat ile po slubie?

Gość gość
tak, to jest p*****la. facebook zyciem, kur** mac...:o

Gość gość
Tak to pierdoła. Ja mam konto na FB i też brak informacji o mężu. Nie przywiązuje do tego wagi rzadko odwiedzam

Gość gość
13 lat po slubie

Gość gość
Ja piertole, od razu widać że masz za dobrxe. Jak kobieta nie ma problemów to je sobie wymyśla...

Gość gość
Ja pier.... ten facebook nieźle ryje co poniektórym w głowach, facebook przyczyną kłótni w związkach, rozstań, rozwodów, itd... :P No nie ma siły, gatunek ludzki jest coraz bliżej wyginięcia.

Gość ot cała filozofija
Nie ma się po prostu czym a raczej kim chwalić - może się do ciebie kiedyś przyzna.

Gość gość
U mnie tez dlugo nie bylo żadnego info, ze mam męża, a ze dużo osób mnie "podrywalo" na fejsie to dalam zdjęcie z mężem jako zdjęcie w tle nie widac nas tam za bardzo ale widac ze jest facet. Mój mąż fejsa nie ma... Jego wybór

Gość gość
stara afery szuka :D

Gość te verde
Ja mam tak samo, ba, ani słowa że mam dziecko od tygodnia. U mnie to kwestia zachowania szczatek prywatności w necie, raczej gest niż praktyczność. Zuckeberg nie musi znać mojego stanu cywilnego ;)

Gość gość
To jest głupota i rozważania na poziomie gimnazjum że Zdzisio nie zmienił statusu związku a spotyka się z Andżelą:P Jak ktoś chce zdradzać itp to i bez tego sobie poradzi ale jak dla mnie faktem jest też że fejsik ułatwia zdrady i różne kontakty które dla partnerki/partnera nie byłyby powodem do radości.

Gość roselee
zwiazki, ktore musza podkreslac swoja wspanialosc na portalach spolecznosciowych, nie sa chyba tej swojej "wspanialosci" tak do konca pewne ;) jezeli maz nie uwzglenil ciebie po to, by flirtowac z innymi kobietami, to niedobrze. natomiast, jesli ty boisz sie utraty twarzy przed kolezankami, czy nawet swiatem, bo maz nie chwali sie toba (tak jak ich mezowie) to tez niedobrze ;)

Gość gość
Omg :O

Gość gość
Japrd :(

Gość gość
Ah te problemy znudzonej 'pani domu "

Gość gość
Ah te problemy znudzonej 'pani domu "

Gość gość
A po co ma na FB pisac jak tu napisał że kocha inną.

Gość gość
truudddneee spraaawyyy

Gość gość
Wcale nie glupota, mój mąż też tak robil, uchodził za singla, mnie zablokował i w znajomych same laski z całej Polski. Dzis juz jesteśmy po rozwodzie wiec coś jest na rzeczy. A ja piękna kobieta tyle ze on babiarz

Gość gość
potwierdzam oni tak robią. uważam że nie musi być zaznaczone z kim w małżeństwie jest, ale żeby był publiczny status "w związku małżeńskim" a nie jakis statusb"to trudne, skomplikowane". żeby nie podbijaly do niego siksy bądź żeby on nie bajerowal nieświadome jego statusu baby. trochę uczciwości musi byc

Gość gość
jesteście psychicznie chore :\