Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapytać co się stało??

Polecane posty

Gość gość

W skrócie ,poznałam przez internet faceta ..po ok 2 tyg spotkaliśmy się i wydawało mi się ,że w jakiś sposób mu zależy(kilka krotnie złapał mnie za rekę)ale zauważyłam że zaczął mniej dzwonić a więcej pisać .Zapytałam go dlaczego nie zadzwoni odpowiedział ,że nie śpi na kasie i nie ma pakietów...po jakimś czasie spotkaliśmy się po raz drugi fajna randka długie rozmowy ,spacer (również łapał mnie za rękę ,przy pożegnaniu dał mi buzi w policzek )umówilismy się na 3 randke we wszystkich swiętych z racji wolnego dnia i tu zaczął się problem bo on nie dojechał udał głupiego że niby był w trasie na cmentarzu ok 60 km od domu poczułam ,że klamie ,że mnie "olał"napisałam tylko że skoro tak to po co cały dzień za nim czekałam na co on odpisał skąd mogłem wiedzieć że tyle zejdzie ..od tamtej pory cisza oboje milczymy ...dodam ze do mnie mial w dwie strony jakies 80 km ..męczy mnie to bo nie wiem co się stało ..czy rzeczywiście mnie wtedy "olał" czy może nie miał za co przyjechać...wiem że to głupie ale korci mnie żeby to wyjaśnić...co robić?

Gość gość
zapomnieć o nim