Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Little Britain nadchodzi i tak wlasnie sie konczy mniemanie o wielkosci

Polecane posty

Gość gość

Funt leci na leb na szyje. Niedlugo wroca kontrole graniczne nawet miedzy Irlandiami. Na naszych oczach wlasnie sie rozpada Wielka Brytania i cofa o kilkadziesat lat w swoim rozwoju. Smutne ale prawdziwe. Nadchodzi czas zeby stad wyjezdzac.

Gość gość
Zaraz klaki beda pisac ze ich to nie dotyczy :) Zobaczymy jak wszystko w tym roku podrozeje o 10-20 % i jak to wtedy beda spiewac.

Gość gość
My Polacy przewodzimy UE. Wszystko co my robimy jest zawsze najlepsze. Np Solaris Pesa KGHM Orlen setki pałacy i ogrodow. Minie 1000 lat a wy londynskie cepy nie potraficie porzadnego flatu wybudowac - wstyd mi za was. Miałem pecha odwiedzic ten śmieszny kraik jakim jest UK, ale błąd już naprawiony. Kaska zarobiona. Jestem teraz dumnym Polakiem. Poddanym Jego Królewskiej Mości Prezydenta Andrzeja Dudy. I możecie mi skoczyć!

Gość gość
Teresa May, co ty robisz z tym krajem kobieto.

Gość gość
My Brytyjczycy wiemy co dla nas jest dobre. Polaczki pakujcie się. Już czas na was.

Gość gość
Nie ma w uk rozrywek. Wszyscy tam mówia codziennie ze sa great, koorfa rozpeerdala mnie to zakłamanie. W PL jest normalnie kto cos umie ten wraca i zyje taniej. I setki rozrywek. Jak się cieszę że już tam nie mieszkam w tym muzułmanskim kalifacie.

Gość gość
Jasne, i z tej radosci codziennie o tym piszesz. Frustracja sie z ciebie wylewa. Ale przekonywuj siebie dalej. Powodzenia w tym raju.

Gość gość
Ttudno cwelu zrozumiec ze gdzies jest great bo u ciebie jest chu/jnia w plu.